Oldal frissítése

ASROCK AM1B-M

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK AM1B-M

Alaplap micro ATX formátumú aljzat AM1 különösen alkalmas üzleti és irodai számítógépek, ahol nincs szükség nagy teljesítményű, de ez szükséges a megbízható és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Megbízhatóság rendelkezik mind a 100% használatra szilárd kondenzátorok a tartósság és a stabil teljesítményt, így Spike teljes védelmet tartalmazó túlfeszültség elleni védelem, villámvédelem és védelmet az elektrosztatikus kisülések ellen. 
A testület nyilvánvalóan készen áll a legújabb operációs rendszert a Microsoft Windows 8.1, és támogatja az AMD processzorok alapvető Kabini, amelyek az integrált grafikus chip segítségével hatékonyan kezelhetők grafikus műveletek nélkül egy további grafikus kártyát. A monitor csatlakoztatása elegendő lenne VGA csatlakozó irányítva hátsó I / O panelen. Ugyanakkor lehetősége van arra, hogy illeszkedjen a grafikus kártya PCIe 2.0 x16. A fedélzeten fog használni DDR 3 memóriát, maximum frekvenciája 1600 MHz. Csatlakozó Nagysebességű raktárak viszont jelenléte biztosítja a két SATA III és USB 3.0 csatlakozóval.
További tábla kínál:
 

  • Easy Driver Installer - Ha a felhasználó nem rendelkezik egy optikai meghajtót, csak telepíteni az USB-tárolóeszközt, a LAN be a rendszer, és egyszerű telepítő eszköz UEFI illesztőprogram letölti és telepíti az összes többi szükséges járművezetők számára az interneten keresztül.
  • OMG - azt szeretné, hogy ellenőrzése alatt az idő, hogy a gyerekek töltik a szörfözés az interneten? ASRock OMG korlátozhatja internetkapcsolat előre meghatározott időpontban. A rendszergazdák ütemezni a kezdő és befejező órás internet-hozzáférést más felhasználók számára engedélyezett.
  • XFast - segítségével XFast technológia megvalósítása akár ötször a gyorsulás RAM és LAN.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM1
Lapkakészlet AMD 760G

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS105n1b
Termékszám:  AM1B-M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10