Oldal frissítése

ASROCK AB350M Pro4

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK AB350M Pro4

iRaven Ridge BIOS frissítésA Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Állíts össze egy nagy teljesítményű számítógépet kompakt méretekkel, ami emellett a legújabb játékokat, professzionális grafikai programokat és az igényes multimediális alkalmazásokat is könnyen kezeli. Ideális platform lehet az ilyen összeállításokhoz az ASRock AB350M PRO4 alaplap, amely támogatja a legújabb AMD Ryzen processzorokat, ami által optimális teljesítményhez juthatsz hozzá minden fentebb leírt helyzetben.

Legfontosabb jellemzők

  • Alapvető mATX alaplap AM4 foglalattal és B350 lapkakészlettel
  • Teljes mértékben támogatja az új AMD Ryzen proccesszorokat
  • Portok állnak rendelkezésre a lehető leggyorsabb adatátvitelért
  • C típusú USB
  • M.2 felület az ultragyors SSD-khez
  • Triple Monitor funkció három monitorok egyidejű használatához
  • Túlfeszültség és páratartalom ellen véd

Alaplap nagy teljesítményű számítógépekhez

Mivel ASRock AB350M PRO4 nagy teljesítményű munkaállomások és játék összeállítások alaplapjaként lett kialakítva, megfelelő technológiával lett ellátva. Az AMD AM4 foglalat az AMD Ryzen processzorokhoz fel van szerelve négy foglalattal a legújabb DDR4 memória számára, amely akár 2667 MHz frekvencián üzemel. Videokártyákhoz ezután két PCIe 3.0 x16 foglalat lett kialakítva. Az alaplap ezen kívül fel van szerelve három porttal monitorok csatlakoztatásához. A megjelenítő eszközt elég összekötni HDMI, DVI vagy éppen D-Sub által. Ha nem elég a munkához vagy szórakozáshoz egy monitor, a Triple Monitor funkció segítségével akár három monitor is használható.

Gyors adatátvitel

A villámgyors adatfolyamok érdekében a klasszikus SATA III csatlakozó mellett Ultra M.2 is használható, aminek a sebessége elérheti a 32 Gb/s-ot. Ez megfelel egy DVD tartalmának átvitele egyetlen másodperc alatt.Egy gyors hálózati kommunikációhoz integrált Intel LAN kártya is jelen van. Nem maradhatnak le a perifériák sem, köszönhetően a beépített USB 3.0 portnak. Nem hiányozhat természetesen a jövő C típusú USB portja sem.

A legapróbb részletek tökéletes kezelhetősége

Az ASRock AB350M PRO4 elsőrangú anyagokból és összetevőkből épült, amelyek biztosítják minden kapcsolati komponens lehető leghatékonyabb felhasználását. A részlethangsúly már a tápellátásnál kezdődik. Ezt egy stabil és erőteljes energiaforrás biztosítja, miközben minimalizálja az elektromágneses zajt és a hő felhalmozódását.

Nagyon praktikus a beépített túlfeszültség elleni védelem. Ez biztosítja, hogy a számítógép biztonságban legyen például viharok esetén. Szintén egyedülálló maga a PCB felépítése. A hagyományos variánsokkal szemben a belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ennek köszönhetően nem tud behatolni a nedvesség, ami korróziót és kisebb zavarokat okozhatna.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asrock Pro
Kód:  AS255a1
Termékszám:  AB350M Pro4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10