Oldal frissítése

ASROCK A320M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK A320M

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Ez a minőségi ASROCK micro ATX alaplap AM4 sockettel van felszerelve, és az AMD A320-as chipsetet használja. Az alaplap két darab kétcsatornás DDR4 rendszermemória-foglalattal rendelkezik. Az ASROCK A320M alaplapon továbbá két ULTRA M.2 foglalat is elhelyezésre került az SSD egységek részére 32 Gb/s maximális adatátviteli sebességgel. Az alaplap 4 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 csatlakozóval, illetve GLAN csatlakozóval is el van látva az internet csatlakoztatásához.

Az ASROCK A320M alaplap legfontosabb jellemzői

  • AMD A320 chipsettel ellátott alaplap
  • A hetedik generációs AMD Ryzen processzorok támogatása
  • M.2 csatlakozó SSD meghajtóhoz
  • A gyors DDR4-ek támogatása (akár 3200 MHz-ig)
  • Micro ATX alaplap formátum
  • 7.1 csatornás hang

Az ASROCK A320M alaplap legjobb fegyvere a villámgyors adatátvitel

Az alaplapon összesen 4 SATA csatlakozó található egy Ultra M.2 interfésszel kiegészítve. Ez képes az akár 32 Gb/s-os adatátvitelre is, amely megegyezik egy DVD adatátvitelével csupán egy másodperc alatt. Hála a GLAN csatlakozónak teljes mértékben kihasználhatod a gigabites hálózatot és gyorsabban kommumikálhatsz, mint a többiek. Az ASROCK A320M alaplapon nem hiányoznak a legkorszerűbb USB 3.0 foglalatok sem további perifériák csatlakoztatásához .

Egyszerű alaplap frissítés

A Live Update alkalmazás és az App Shop szolgáltatás segítségével mindig frissítheted és optimalizálhatod az ASROCK alaplapot. Az alkalmazás ingyen letölthető, és minden vezérlőről gondoskodik a készülékben, amire csak szükséged van. A program vezérlése is rendkívül egyszerű, elég csak telepíteni és elindítani, és automatikusan feltelepíti a szükséges illesztőprogramokat.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD A320

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső COM, PS/2
Belső USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS246a1
Termékszám:  A320M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05