Oldal frissítése

ASOBU Drink Box 300 ml univerzális gyermek palack - kék

8 090 Ft

ASOBU Drink Box 300 ml univerzális gyermek palack - kék

Odafigyelsz gyermeked megfelelő folyadékfogyasztására, de a régi palackja már nem használható? A megoldás a kék színű ASOBU Drink Box 300 ml eredeti gyermek palackja. Az ASOBU Drink Box szabadalmaztatott tömítő sapkájával és pántjával gondoskodik róla, hogy a palack soha ne maradjon ki a táskából. Az ASOBU márka rá a garancia, hogy a termék a 100%-ban BPA mentes Tritan anyagnak köszönhetően törhetetlen jellemzővel büszkélkedhet. Az ASOBU csomaghoz egy pót szívószál is tartozik.

A kék színű ASOBU Drink Box 300 ml univerzális gyermek palack legfőbb előnyei

  • Frissen tartja az italt
  • Ütésálló Tritan anyagból készült
  • Szabadalmaztatott tömítő sapka hevederrel
  • A Baby Bottle Drink Box egészségre ártalmatlan anyagokból készült
  • Az ASOBU csomaghoz egy pót szívószál is tartozik

Az ASOBU gyermek palack törhetetlen Tritan-ból készült

Az ASOBU a FRESH & ECO! jelzővel büszkélkedhet. A kanadai ASOBU vég 100%-os hangsúlyt fektet a környezetbarát anyagok felhasználására. A Drink Box gyermek palack kemény, mégis könnyű Tritan-ból készült, amelyet egyre gyakrabban alkalmaznak az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai iparban. A Tritan színtelen és szagtalan, valamint nem oldódik ki belőle semmilyen nem kívánatos anyag.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,3 l

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes
Palack része Itató

Anyag

Anyag Tritan

Szín

Szín Kék
Kód:  ASOBI300
Jótállás: 36 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05