Oldal frissítése

Ashampoo Movie Studio 2 (elektronikus licenc)

2,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ashampoo Movie Studio 2 (elektronikus licenc)

Az Ashampoo Movie Studio 2 egy videók készítésére, szerkesztésére és konvertálására alkalmas, csodálatos szoftver. A program lefedi a videószerkesztés és optimalizálás minden aspektusát, továbbá rendkívül intuitív működésének köszönhetően mindenki számára egyszerű használatot tesz lehetővé. Vágd meg vagy olvaszd össze a fényképeket és videókat az elegáns átmenetekkel, és adj hozzájuk különféle logókat és effekteket. A program használata rendkívül egyszerű. Ha egyszer gyakorlott felhasználóvá válsz, a bővítményeknek köszönhetően minden kreativitásodat kiélheted.

Az Ashampoo Movie Studio 2 legfőbb jellemzői

  • Többcélú alkalmazás videók létrehozásához és szerkesztéséhez
  • Vágás, a kontraszt optimalizálása, konvertálás, megosztás…
  • Filmek és képek tökéletes átmenettel
  • Zene, effektek, elő- és utószó hozzáadása…
  • Kezdő és felhasználói szintű mód
  • Exportálás fájlba + írás DVD-re és Blu-ray-re
  • Videók egyszerű konvertálása különféle formátumokba

Több, mint filmvágó eszköz

Az Ashampoo Movie Studio 2 a kezdők számára is intuitív munkát tesz lehetővé. A program a gyorsabb elérés és az azonnali eredmény érdekében egyetlen menüben összesíti az összes kapcsolódó funkciót. Az intelligens vizuális segédeszközök segítséget nyújtanak a vágás és a feliratozás milliszekundum pontosságú elvégzésében. Emellett az integrált finomhangoló vezérlők segítségével a saját igényeidnek megfelelően állíthatod be a fényerőt, a kontrasztot és a színtelítettséget. Dobd fel az egyes jeleneteket zenével és hangokkal, a hangulat fokozásához pedig használd a Szépia vagy a Régi Film funkciót.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

SW típusa Ashampoo Movie Studio

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Kód:  SWLA0004
Termékszám:  Ashamovstu
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20