Oldal frissítése

Tavasszal Magyarországon a sporté a főszerep: vásárlóink leggyakrabban a fitneszfelszerelések iránt érdeklődnek.


Az Alza Magyarország egyik vezető elektronikai kiskereskedője, emellett azonban vásárlói részéről jelentős érdeklődés mutatkozik a sport és az outdoor kategória, különösen a fitnesztermékek iránt is. Az év első három hónapjában rendszerint a fitneszeszközök számítanak a legkeresettebb árukategóriának. Idén sem volt ez másképp. Januárban több mint 100 százalékos forgalomnövekedést regisztráltunk, februárban is több mint 60 százalékot, és a március is számok is nagyon biztatóan alakulnak” – mondja Forrás Ákos, az Alza.hu country managere, hozzátéve, hogy a legkelendőbb fitnesztermékek általában a szobabiciklik, ezeket a masszázspisztolyok és a súlyzópadok követik. 

Az Alza.hu közel 2500 különféle terméket kínál a fitnesz kategóriában. Ezek nagy része ráadásul mindig raktáron van a 3 budapesti üzlet valamelyikében. „Vásárlóink természetesen az AlzaBoxokból is átvehetik megrendeléseiket, ha a termék méretei ezt lehetővé teszik. Már közel 200 AlzaBox található szerte az országban. Azokat az árukat pedig, amelyek nem férnek el bennük, gond nélkül kiszállítjuk valamelyik üzletünkbe, partnereink átvételi pontjaira vagy akár a vásárló címére is” – mondja Eliška Čeřovská, az Alza PR-menedzsere.

Az Alza népszerű szolgáltatásai még élvezetesebbé teszik a vásárlást. Ezek közül az egyik legkedveltebb az AlzaPlus+ tagsági program, amelynek tagjai számára ingyenes a megrendelések kiszállítása az AlzaBoxokba, az Alza üzleteibe vagy az átvételi pontokra korlátlanul, akár napi többszöri megrendelés esetén is. A programban való részvétel éves fizetés esetén mindössze 500 forintba kerül havonta. Ráadásul Budapesten és Győrben az Alza az éjfélig megrendelt árukat már másnap reggelre képes kiszállítani az Éjfélig megrendeled, reggel az Alzaboxban leled program keretében.

A vásárlók a fitneszfelszerelésekre és a kondigépekre vásárlásonként átlagosan 80 000 Ft-ot költenek. „Az Alza kínálatában szereplő legtöbb  fitneszfelszerelés ára az elmúlt években nem emelkedett” – jegyzi meg Čeřovská. A fitneszeszközök mellett a vásárlók gyakran vásárolnak kerékpárokat is. „Csak az idei első negyedévben 250%-os növekedést regisztráltunk az Alza eladásaiban. Szeretnénk még jobban fellendíteni a kerékpárok és az elektromos biciklik értékesítését a magyar piacon, ezért a tavasz folyamán több izgalmas akciót is tervezünk vásárlóink számára. Érdemes tehát követni minket” – összegzi Forrás Ákos. Ügyfeleink természetesen nem feledkeznek meg praktikumról és a biztonságról sem. A bringák, az elektromos kerékpárok, sőt, a babakocsik mellé is gyakran választják a Pealock okoszárat.

Az okosórák és okoskarkötők szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Az Alza több mint 600 terméket kínál ezekben a kategóriákban, közülük 170 000 forint alatt a legkelendőbb az Apple Watch Series 9 45 mm, amelyet a Huawei Watch GT 3 42 mm-es és az Apple Watch Series 9 41 mm-es modellje követ.

A horgászfelszerelések iránt is egyre nagyobb a kereslet, például az Alza webáruházában sokan választják a Deeper okosszonárt. Ez a hanghullámoknak és az okostelefonnal való párosításnak köszönhetően képes növelni a pecázás hatékonyságát.

 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10