Oldal frissítése

Az Alza.hu legújabb szolgáltatása: Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled!


A budapesti és észak-nyugat-magyarországi vásárlók mostantól akár közvetlenül lefekvés előtt, egészen éjfélig leadhatják megrendelésüket az Alza.hu-n, reggel pedig már az SMS várja őket az értesítéssel, a kiválasztott AlzaBoxba megérkezett a megrendelt áru. Az Alza tehát továbbra is ragaszkodik ügyfélbarát szemléletéhez, és jelentősen csökkenti a csomagautomatákba történő kiszállítás idejét. 

 

„Már közel 200 csomagautomatánk van országszerte, és azt figyeltük meg, hogy számos vásárlónk este szokta leadni a rendelését, és az AlzaBoxokba történő kiszállítást választja. Mi pedig nem szeretnénk, hogy a vásárlóinknak feleslegesen sokat kelljen várakoznia. Ezért találtuk ki ezt az egyedülálló szolgáltatást, amelynek keretében a vásárló, aki este 23:59-kor rendeli meg Budapesten az árut, másnap reggel 8 órakor már át is veheti azt a kiválasztott AlzaBoxban” – mondja Forrás Ákos, az Alza.hu Country Managere.

 

Az „Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled!” szolgáltatás Budapesten és Észak-Nyugat-Magyarországon reggel 8-ig, Pest Vármegyében pedig 9:00 óráig garantálja a kiszállítást. Minden olyan terméknél, amelyhez az Alza.hu ezt a szolgáltatást kínálja, a vásárló az alkalmazásban vagy a weboldalon egy térképet talál a szállítási idővel.


Ráadásul a szolgáltatás hétvégén is elérhető: Az AlzaBoxokba ugyanis szombaton és vasárnap is szállítunk” – teszi hozzá Forrás Ákos.


 Az AlzaBoxokból történő átvétel az egyik legnépszerűbb módja a megrendelések kiszállításának, amelyet az Alza.hu vásárlóinak több mint 50 százaléka választ.  Így a megrendel áru bármikor, például a munkából hazafelé menet is könnyedén átvehető. Az AlzaBoxok emellett a környezetet is kímélik.


„Adataink szerint az AlzaBoxba szállított csomag harminc százalékkal rövidebb utat tesz meg, mint az, amit egy konkrét címre küldünk el, ezáltal kisebb a szénlábnyoma is” – magyarázza Takács Csaba, az Alza.hu üzemeltetési igazgatója.

 

Az Alza.hu weboldalán található űrlap segítségével ügyfeleink javaslatokat küldhetnek további AlzaBoxok telepítésére, ezáltal az egyedi kézbesítési szolgáltatás bővítésére. A cég mindegyiket végigjárja, és figyelembe veszi az újabb AlzaBoxok helyeinek tervezésénél. 

 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05