Oldal frissítése

Arizona Sunshine - PS4 VR

3,0 1 értékelés

Arizona Sunshine - PS4 VR

63%

Az Arizona Sunshine egy nagyszerű zombi shooter PSVR-ra. A lövöldözés a fegyverek széles arzenáljával remek érzés és a terep felderítése is nagyszerű. A játék tovább csökkentette a hagyományosan rövid játékmenetet, amely lehetett volna kicsit változatosabb a tartalmában. A PSVR színvonalhoz képest rosszabb a grafika és jelenleg az online verzió is csak félig működik. - konzolista.cz.

Arizona Sunshine

A napsütéses Arizona hirtelen veszélyes hely lett.

Arizona Sunshine

A zombik serege mindent elpusztít.

Arizona Sunshine

Közös szórakozás

Végigjátszhatod az egész játékot egy karakterrel, vagy kipróbálhatod a klasszikus horda módot is, ahol a zombik hullámokban támadnak rád. Ebben a módban három barátod csatlakozhat hozzád a játékban.

Arizona Sunshine

Valószerű élmény a PSVR-ral

A játékot a VR alapjaiból hozták létre, teljes támogatást nyújt a Dualshock 4, a PlayStation Move és a PlayStation VR vezérlők számára, így egy széles körű játékarzenált vehetsz a kezedbe, ahol a célzás, a tüzelés és az előrenyomulás pont úgy zajlik, mint a való életben.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Lövöldözős

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz
Kód:  MSX1028
Termékszám:  PS719975564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15