Oldal frissítése

ARIEL Touch of Lenor 3in1 28 db

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Touch of Lenor 3in1 28 db

Nem szívesen méregeted a klasszikus mosóport vagy -gélt? Próbáld ki az Ariel Touch of Lenor All in 1 mosókapszulát és kellemes meglepetés fog érni. A kapszula koncentráltabb, mint a porhanyós mosószer és sokkal könnyebben adagolható. Még nehéz körülmények között is kiváló eredményeket érsz el. Már 30°C-on is biztosítják a kiváló tisztító hatást. Minden kapszula 3 különböző összetevőt tartalmaz, amelyek tisztítanak, eltávolítják a foltokat, és megőrzik a ruhák fényes és élénk színét. A kapszulák színes és fehér ruhákkal is használhatóak.

A fő előnyök

  • Az Ariel legkoncentráltabb mosószere
  • Mosnak, eltávolítják a foltokat és ragyogóvá teszik a színeket
  • Kiváló tisztító hatás a mosás során már 30 °C-tól
  • Előre elkészített adag az egyszerű adagolásért
  • Egyedi tervezésű kapszulák
  • Tiszta, friss illat
  • Színes és fehér ruhákra

Ariel mosókapszulák

Rendkívüli tisztító hatás egy kis kapszulában. Az Ariel All in 1 mosó-gélkapszuláknak egyedi a designja, amely folyamatosan elválasztja az összetevőket, amíg nedves nem lesz, így biztosítva az extra koncentrált tisztító hatást. Az innovatív csomagolás vízzel érintkezve teljesen feloldódik, és felszabadítja a hatóanyagokat, amelyek különböző foltok egész sorával képesek elbánni - ez az Ariel legjobb folyékony mosószere megfelelő adagolásban. Mosás után a ruháid friss tavaszi illatúak lesznek. A mosóporokkal ellentétben az Ariel mosókapszulák semmilyen maradékot sem hagynak maguk után.

Specifikáció:

A felhasználás módja:
Tedd be a kapszulákat a mosógép dobjának hátsó részébe, majd add hozzá ruhákat.

Összetétel:
> 30% anionos felületaktív anyag, 5-15 % nem ionos felületaktív anyag, szappan, <5% foszfátok, enzimek, optikai fehérítők, illatanyagok, alfa-izometil-ionon, benzil-szalicilát, citronellol, kumarin, eugenol, geraniol, hexil-cinnamal, limonén, linalol

Biztonsági figyelmeztetés:
Súlyos szemkárosodást okoz. Irritálja a bőrt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó hatással. Gyermekektől távol tartandó. Ha szembe kerül, bő vízzel kell kimosni. Ha kontaktlencsét használsz, el kell távolítani, és ha ez könnyen sikerül, folytasd az öblítést. Ha bőrrel érintkezik a szennyezett ruházatot azonnal vesd le, és bő vízzel mosd le. Ha lenyelted öblítsd ki a szádat, kerüld el a hányást és azonnal hívd a mérgezési információs központot vagy az orvost.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Öblítővel

Darabszám

Darabszám 28 db
Kód:  PPR225
Termékszám:  8001090309631
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10