Oldal frissítése

ARIEL Mountain Spring 3 az 1-ben 56 db

4,9 109 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Mountain Spring 3 az 1-ben 56 db

Felejtsd el a klasszikus mosópor méregetésének kényelmetlenségét! A Mountain Spring gélkapszulák koncentráltabbak, mint a hagyományos mosószerek, könnyebben adagolhatók, és tökéletes eredményeket garantálnak már 30°C-os mosásnál is. Minden egyes kapszula három különböző tisztító összetevőt tartalmaz, eltávolítja a foltokat, de a ruha színe élénk és ragyogó marad. Az innovatív csomagolásnak köszönhetően a kapszula vízzel érintkezve rögtön feloldódik, és szabadon engedi az aktív összetevőket, amelyek mindenféle foltot eltávolítanak. Kompakt kivitelének köszönhetően a tárolás sem okoz problémát.    

Fő előnyei

  • Az Ariel legkoncentráltabb mosószere
  • Eltávolítja a foltokat 
  • Kiváló tisztítási teljesítmény már 30°C-on is  
  • Előkészített adag a könnyű adagolás érdekében
  • Egyedi kapszulatervezés 
  • Tiszta, friss illat

Specifikációk

Mosások száma:
56

Használat:
Helyezd a kapszulát a mosógép dobjának hátsó részébe, majd helyezd be a szennyes ruhákat. 

Összetétel:
> 30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% nemionos felületaktív anyagok, szappan, <5% foszfonátok, enzimek, optikai fehérítők, illatanyagok, alpha-isomethyl ionone, benzil-szalicilát, citronellaolaj, kumarin, linalool

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemkárosodást okoz. Irritálja a bőrt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó hatással. Gyermekektől távol tartandó. Ha szembe kerül: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, és az öblítés folytatása. Bőrrel való érintkezés esetén: a szennyezett ruházatot azonnal el kell távolítani, és a felületet bő vízzel lemosni. Lenyelés esetén: szájöblítés szükséges, tilos hánytatni, és azonnal a toxikológiai központot/orvost kell hívni. 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása

Darabszám

Darabszám 56 db
Kód:  PPR199
Termékszám:  8001090410825

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10