Oldal frissítése

ARIEL Mountain Spring 3.6 kg (48 elem)

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Mountain Spring 3.6 kg (48 elem)

ARIEL mosópor A Mountain Spring nagyban törődik a mosodával, és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket az első mosás során. Tökéletesen behatol a rost mélységébe, így nagyon kemény és száraz foltokkal kezelhető . Ugyanakkor megakadályozza, hogy a foltok és a szennyeződések lerakódjanak a szövetben. Kiváló eredmények még alacsony hőmérsékleten is 30 ° C-on. Világosítja a színeket, és fényes, tiszta és finom fehér és világos ruhát hagy.A mosószer gyorsan feloldódik és a mosógépen nem marad nyoma. A tökéletesen mosott és illatos ruhák nem kívánt foltok nélkül a mosópor a megfelelő választás. A csomag súlya 3,6 kg.

Az ARIEL Mountain Spring mosópor legfontosabb jellemzői

  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket az első mosásból
  • Ez mélyen behatol a szálakba és eltávolítja az ellenálló foltokat
  • ARIEL Mountain Spring zelkerüli a festést és a szennyeződést a ruhában
  • Kiváló eredmények még alacsony hőmérsékleten is 30 ° C-on
  • Világos fehér ruhát friss illattal
  • Az Ariel mosópor gyorsan feloldódik, és nem hagy nyomot


Összetétel:
Foszfonátok, 5-15% anionos felületaktív anyagok, oxigén alapú fehérítőszerek, <5% nem-ionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, zeolitok, enzimek, optikai fényesítők, parfümök
Biztonsági utasítások:
A termék súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez. A mosópor lenyelése esetén, ha rosszul érzi magát, hívjon toxikológiai információs központot vagy orvosot. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a csomagoláson vagy a termék címkéjén.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3 600 g (3,6 kg)

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása

Mosások száma

Mosások száma 48
Kód:  PPR530
Termékszám:  8001841118611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15