Oldal frissítése

ARIEL Lavender Fresh 3in1 56 db

4,9 45 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Lavender Fresh 3in1 56 db

Felejtse el a ma már kényelmetlen klasszikus mosópor mérést. A friss levendula gél kapszula jobb koncentrátum, mint a laza mosószer, könnyebben adagolható és tökéletes mosási eredményt garantál már 30 ° C-on is. Minden kapszula három különböző összetevőt tartalmaz, tisztít, eltávolítja a foltokat és fenntartja a ruhák ragyogó és élénk színét. Az innovatív kapszula csomagolás héjburkolata teljesen feloldódik vízzel érintkezve és felszabadítja a hatóanyagokat, amelyek egy sor különböző foltokra hatnak. A jó, kompakt kivitelű kapszulák kiváló segítők az utazása során is.

A fő előnyök

  • Legkoncentráltabb mosószer az Arieltől
  • Tinta, más foltok eltávolítására és ragyogóvá teszi a színeket
  • Kiváló tisztító teljesítmény már 30 ° C hőmérsékletű vízben történő mosásnál
  • Előre összekevert adag a színélénkítéshez
  • Egyedi tervezésű kapszula dizájn
  • Tiszta, friss illat

Jellemzői:

Hogyan kell használni:
Töltsük be a kapszulákat a mosógép hátsó dobjába, majd adjuk hozzá a mosnivaló ruhát.

Összetétele:

> 30% anionos felületaktív anyagok,5-15% szappan<5% nem ionos felületaktív anyagok,foszfonátok,enzimek,Optikai fehérítők,parfümök,
Alpha-Jonon izometilionon,Benzil-szalicilát,kumarin,geraniol,Hexyl Cinnamal,Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén, karboxaldehid,limonén,linalool,

Biztonsági figyelmeztetés:
Súlyos szemkárosodást okoz. Irritálja a bőrt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó hatása van. Tartsa távol a gyermekektől. Abban az esetben, ha a szemébe kerül, a szemét percekig bő vízzel öblítse le. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azt hord és ha könnyen eltávolíthatók, folytassa az öblítést. Bőrrel való érintkezés után: A szennyezett ruházatot azonnal mossa ki bő vízzel. Lenyelés esetén: Ha lenyelésre kerülta sor öblítse ki a szájat, ne alkalmazzon hánytatást és azonnal hívja a mérgezési (toxikológiaia központ)-ot / orvost.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Darabszám

Darabszám 56 db
Kód:  PPR301
Termékszám:  8001090628688

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15