Oldal frissítése

ARIEL Baby Folyékony Mosószer, 1,1 l, 20 Mosáshoz

4,3 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Baby Folyékony Mosószer, 1,1 l, 20 Mosáshoz

Az Ariel Baby folyékony mosószer ideális a gyerekruhák tisztításához. Különösen gyengéd és kímélő formulája megőrzi babák finom bőrével érintkező ruhák puha tapintását. A tisztító hatóanyagok különleges ötvözetének köszönhetően ez a folyékony mosószer a mélyen a ruhákba ivódott foltokat és a mosóvízben lebegő apró részecskéket is eltávolítja. A szövetszálaknak kenést nyújtó összetevőjének köszönhetően megőrzi az új textíliák puha tapintását, így segít megelőzni és minimálisra csökkenteni a rajtuk keletkező lerakódást. Az előkezelő kupaknak köszönhetően az olyan makacs foltokat is eltávolítja, mint amilyeneket például a bébiételek hagynak. Az Ariel Baby tiszta illata átjárja a gyerekruhákat.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendelkezik a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával
  • Gyengéd ölelés a baba bőrének
  • A puhaság ereje és a tisztaság illata
  • Kifogástalan folttisztítás az előkezelő kupaknak köszönhetően

összetétel

5-15% Anionic Surfactants, <5% Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Soap, Optical Brighteners, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfumes

biztonság

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Lenyelés esetén: rosszullét esetén azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális, Gyerekruhákhoz
Tulajdonságok Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 20
Kód:  PPR183
Termékszám:  8001090791788
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05