Oldal frissítése

Arduino TFT LCD képernyő modul

4,8 9 értékelés

Arduino TFT LCD képernyő modul

Az Arduino egy Open-Source platform a programozható, elektronikus készülékek egyszerű tervezéséhez és fejlesztéséhez . Alkalmas játékok, készülékek, vezérlők és vezérlő alkalmazások gyors prototípuskészítéséhez, mégpedig a mélyebb elektronikai elvek megértésének szüksége nélkül. Forrasztás nélkül, egy egyszerű fejlesztői programmal és egy programozási nyelvvel olyan komoly eszközöket lehet készíteni, mint például egy megfigyelő rendszer különböző szenzorokkal, vagy egy távirányítású robot.

Az Arduino TFT LCD kijelző modul egy bővítőkártya LCD kijelzővel és készenléti csatlakozóval. A kijelző lehetővé teszi, hogy szöveget, képeket és egyéb formákat jelenítsd meg a TFT könyvtár segítségével, amely az Arduino IDE része. A kijelző alatt van egy micro SD kártyaolvasó , amely lehetővé teszi, hogy például tárolt képeket jelenítsünk meg. A kijelző csatlakozók úgy vannak kialakítva, hogy a készülék képes legyen csatlakozni közvetlenül az Arduino Esplora-ra, de kompatibilis más modellekkel is, mint az Arduino Leonardo,Uno vagy Due.

 

Műszaki adatok:

Kijelző:
Képernyő méret: 1.77 "
Felbontás: 160 x 128 pixel
Interfész: SPI
Áramellátás: 5 V
micro SD kártyaolvasó
állítható háttérvilágítás

Kompatibilitás:
Arduino Esplora
Arduino robot
Minden modell Arduino (összekapcsolás a leírás szerint)

Kód:  ARD301a
Termékszám:  A000096
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05