Oldal frissítése

Arduino ISP

4,7 3 értékelés

Arduino ISP

Az Arduino ISP olyan programozó, amelyet az AVR mikrokontrollerek programozására használnak. Az Arduino ISP lehetővé teszi Önnek, hogy közvetlenül töltse fel az Arduino kártyákat (vagy akár az ICSP-csatlakozót használó más márkákat is), anélkül, hogy be kellene indítania a rendszertöltőt. Ez több helyet hagy a teremtéshez. Arduino ISP programozója használható a sérült boot betöltő helyreállítására is. Ha az új ATmega mikroprocesszort használja az Arduino-ban, USB-soros csatlakozással rögzíthet. Az Arduino ISP 5V tápfeszültséget tud biztosítani a tábla programozásához.

Az Arduino platformok végtelenek és nagyon fejlettek is. Részletesebb információ az Arduino ISP-ről az eredeti angol oldalakon található.

Mi is az Arduino?

Az Arduino egy felhasználóbarát hardver és szoftver alapokra épülő, nyílt elektronikus platform. Olyanoknak, akik szeretnének új, interaktív és szórakoztató projekteket létrehozni. És azoknak is, akik meg akarnak tanulni programozni vagy szeretnék megérteni, hogyan működnek a modern technológiák. Az Arduino gyakorlatilag egy számítógép, amely a külvilág érzékelésére különféle szenzorokat használ és ezekre reagál, legyen szó akár mozgó motorokról vagy LED kijelzők bekapcsolásáról.
Az Arduino platform előnyei közé tartozik a praktikusság, a széles kompatibilitás, a kedvező ár, az úgynevezett Arduino Shield és a világméretű felhasználói közösség. Ennek a globális csoportnak köszönhetően szinte nincs olyan téma, amelyről ne találnál leírásokat. Legyen szó az Arduino kenyérpirítóként való használatáról, egy 3D nyomtató összeszereléséről vagy egy műhold űrbe való fellövéséről…

 

Főbb jellemzők Arduino ISP

  • Tápfeszültség: 5 V
  • mikrokontroller ATtiny44
  • PC interfész: micro USB
  • Kapcsolódás a táblához: ICSP
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Platform Arduino
Komponensek száma a csomagban 1
Funkciók Programozó
Kapcsolódás USB
Kód:  ARD109b1
Termékszám:  A000092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15