Oldal frissítése

Ardes Eolo Mini R05

2,5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ardes Eolo Mini R05

Az Ardes Eolo Mini R05 három különböző funkciót kínál, hogy egész évben használhasd. Az eszköz alavpetően léghűtőként szolgál, aminek három erősségi fokozata van. Mindezeken túlmenően azonban használhatod légtisztító berendezésnek is, ami megtisztítja a levegőt a káros anyagoktól és szennyeződésektől. A beépített légszűrő megvéd a kórokozóktól és kiválóan alkalmas allergiásoknak. A készülék harmadik funkciója a párásítás, aminek nagy hasznát veheted majd a nyári napokon. A hűtő egyszerűen beüzemelhető és kezelhető. 

Legfontosabb jellemzők

  • 3 az 1-ben
  • Automatikus oszcilláló
  • Porszűrő
  • Távirányító
  • Könnyen szállítható
  • Három erősségi fokozat
  • Mobil használatra

Egy hűtő, amit bárhova magaddal vihetsz

A hűtő kiválóan hordozható, és alján található négy kerekének hála egyszerűen mozgatható. Az eszköz apró és nem is nehéz, így bárhova leteheted a szobában, ahova csak szeretnéd. A készülék tetején találhatók a kezelőszervek, és a hűtőhöz infravörös távirányító is jár. A klasszikus légkondícionálókkal ellentétben használatához nincs szükség csövekhez és egyéb kábelezéshez. A gépet akár 7,5 órára előre beprogramozhatod, és 2,5 literes víztartálya is van. 

Szín:
Fekete, fehér

Hűtési teljesítmény:
80 W

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 2,5 l

Alapinformációk

Funkciók Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Hűtés
Sebességfokozat 3
Kijelző Nem

Méret és tömeg

Magasság 60 cm
Szélesség 28 cm
Mélység 26 cm
Tömeg 5 kg
Kód:  SPTsc1720
Termékszám:  8004032110586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10