Oldal frissítése

Ardes 4R11BT

2,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ardes 4R11BT

Szükséged van a hideg téli estéken egy kis extra melegre, vagy meleg reggelre szeretnél ébredni? Ebben az esetben hadd mutassuk be ezt az elektromos Ardes 4R11BT radiátort, amely a legapróbb részletekig teljesíti az igényeidet. Felhasználójának zökkenő- és karbantartás mentes működést és elegáns megjelenést kínál lekerekített élekkel, amely bármilyen helyiséget szépen kiegészít. Ez az elektromos olajos 4R11BT radiátor ideális mindenhol, ahol nem áll rendelkezésre más hőforrás, mint az elektromos energia, és kevéssé fűtött szobák kiegészítő fűtésére is otthon vagy az irodában.

Az Ardes 4R11BT legfontosabb tulajdonságai

  • A modern design minden helyiségbe illik
  • Karbantartás mentes működés
  • 75 m3-es helyiségbe alkalmas
  • 3 teljesítményfokozat: 900, 1400, 2500 W
  • Befagyás elleni védelem
  • 24 órás időzítő
  • könnyű szállítás a kerekekkel és a fogantyúval

Nagy teljesítményű Ardes radiátor

A 11 fűtőborda és a 2500 W-os maximális teljesítmény gondoskodik akár 75 m3-es helyiségek hatékony kifűtéséről, hogy élvezhesd az otthon kellemes melegét. A hőmérséklet-szabályozó tárcsával fokozatmentesen beállíthatod a neked tetsző hőmérsékletet. Három teljesítményfokozat (900, 1400, 2500 W) közül választhatsz. A 4R11BT készülék még jóval a kikapcsolás után is melegít, ezáltal megtakarít a fogyasztáson. A különleges szellőzőnyílások maximálisan hatékonnyá teszik a fűtést. Örömet okoz a csendes működés, ezért a készülék a hálószobában vagy a gyerekszobában is használható, ahol senkit sem fog zavarni.

Az Ardes 4R11BT maximális biztonságot és a kényelmet biztosít

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, így a radiátort fagyálló funkcióval is felszerelte. A 4 kerék és a praktikus fogantyú megkönnyítik a készülék kezelését és áthelyezését. A bordák lekerekített formája csökkenti a gyerekek sérülésének kockázatát, így nyugodt maradhatsz. Nem marad más hátra, mint élvezni a meleg szobát. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Energiafelhasználás 2 500 W
Fűtési teljesítmény 2 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, Időzítő, Termosztát

Szín

Szín Fekete
Kód:  ARDER101
Termékszám:  4R11BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10