Oldal frissítése

ARCTIC Z3 Pro Black

5 2 értékelés

ARCTIC Z3 Pro Black

Munkához és játékhoz

Szenvedélyes játékos, vagy csak több programmal kell dolgoznia egyszerre?  A három monitor számára megfelelő, praktikus állvány, mely könnyen az íróasztalhoz illeszthető, így ideális eszköz a maximális játékélményhez és a hatékony munkához egyaránt. Továbbá, az állvány egy könnyen elérhető, négy USB csatlakozós USB hub-ot is magában foglal.

Legfontosabb jellemzők

  • Helytakarékosság
  • Praktikus kábelrendezés
  • Egyszerű rögzítés az asztalhoz
  • USB 3.0 hub - 4 x USB port
  • Tökéletes monitor-beállítás

Praktikus segítség

Ez a praktikus, helytakarékos állvány tökéletesen alkalmas három monitor egyszerű csatlakoztatásához. Okos kialakításának köszönhetően, csak az állvány középső része foglal el helyet az asztal felületéből. Ezen a részen található a négy darab USB 3.0 port, melyhez többféle külső eszközt csatlakoztathat, vagy feltöltheti telefonját. Ugyanakkor a monitorokat tartó karok lehetővé teszik, hogy a kábeleket ügyesen elrejthesse, így könnyen rendben tarthatja őket. 

Egészséges kényelem

A monitor előtt ülés közben felvett helytelen testtartás zavaró fej-, nyak- és hátfájást okozhat. Ez a nagyszerű rendszer azonban, maximális állíthatóságot tesz lehetővé, így biztosítja, hogy mindig az ideális helyzetben nézhesse a monitorokat. Nem károsítja egészségét, a munka és a játék is a lehető legkényelmesebben folyhat. 

Specifikáció:

  • VESA szabvány: 75/100
  • Monitor maximális súlya: 10 kg karonként (összesen 30 kg)
  • LCD mérete: 13"- 30"
  • Maximális asztalvastagság: 90 mm

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Elhelyezés Asztalra
Karok száma 3 ×

Tulajdonságok

Képernyő minimális mérete 13 "
Képernyő maximális mérete 27 "
Dőlésszög +/- 15°
Dőlésszög 360 °

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség USB Hub
Kód:  CB219g1d
Termékszám:  ORAEQ.MA013EU-GBA01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10