Oldal frissítése

ARCTIC Z2 Pro fekete

4,7 27 értékelés

ARCTIC Z2 Pro fekete

Munkához és játékhoz

Valóban igazi játékosként élsz vagy csak több nyitott programmal kell egyszerre dolgoznod? Ez a praktikus két monitoros állvány könnyedén rögzíthető az asztalhoz, így ideális kiegészítő a maximális játék élmény, valamint az effektív munkához. Az állvány ezen kívül rendelkezik USB hubbal is, így a 4 további USB port mindig a kezednél lesz.

Kiemelt jellemzői

  • Helytakarékosság
  • Praktikus kábelrendezővel
  • Egyszerű rögzítés az asztalra
  • USB 3.0 hub az egyszerű periféria csatlakoztatáshoz
  • Tökéletesen beállítható monitor helyzet

Praktikus segéd

Ez a praktikus állvány úgy van kialakítva, hogy egyszerűen lehessen hozzá két monitort rögzíteni, a maximális helymegtakarítás érdekében. Az okosan kialakított monitor rögzítési rendszernek köszönhetően egyedüliként fog helyet foglalni az asztalodon. A középső rögzítőtartón helyezkedik el a négy USB 3.0 port is, amelyek perifériák vagy mobiltelefon töltéséhez is használhatsz. A karok egyszerre képesek kábelrögzítőként is működni, így soha nem lesz rendetlenség a vezetékek között.

Egészséges kényelem

A nem megfelelő testtartás monitor használat közben kellemetlen nyaki, hát és fej fájdalmakat okozhat. A kiváló rendszernek köszönhetően tökéletesen beállíthatod a monitorok helyzetét, így mindig ideális távolságból és szögből fogsz tekinteni a képernyőkre. Ne hagyd az egészséged károsítását, dolgozz és játssz, amilyen kényelmesen csak lehet.

Műszaki adatok és specifikációk:

Ergonómia:
Dőlés: +/- 15 °
Elforgatás: 180 °
Forgatás: 360 °

VESA szabvány:
75/100 mm

Maximális képernyő tömeg:
10 kg mindegyik karon (összesen 20 kg)

LCD mérete:
13 "- 27"

Maximális asztal vastagság:
90 mm-es

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Elhelyezés Asztalra
Karok száma 2 ×

Tulajdonságok

Képernyő minimális mérete 13 "
Képernyő maximális mérete 27 "
Dőlésszög +/- 15°
Dőlésszög 360 °

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség USB Hub
Kód:  CB219g1a
Termékszám:  ORAEQ.MA012EU-GBA01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05