Oldal frissítése

ARCTIC MX-2 Thermal Compound (4g)

4,7 1 093 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC MX-2 Thermal Compound (4g)

Termikus zsírra szüksége van minden processzornak

A speciális hővezető paszta fém részecskék nélkül biztosítja a kiváló hőátadást a CPU és a hűtőborda között, ezáltal javítja a számítógép stabilitását és megbízhatóságát. Paraméterei és a felhasznált anyagok javítják a hőelvezetést és maximalizálják a radiátor hatékonyságát. A fém részecskék hiánya miatt, a rövidzárlat vagy a súlyos károk nem jönnek létre, amikor a számítógép kapcsolatba lép az elektromos érintkezőkkel.

egyszerű alkalmazás

egyszerű alkalmazás


Pasta hatásos 8 éves korig

8 évig hatásos

Magas hatásfok

A szilícium és a fém részecskéken kívül előnye még a hosszú élettartam és a hatékonyság. Ezért a paszta 8 évig ugyanolyan hatékony marad, nem szükséges cserélni. A termikus zsír használható minden CPU-hoz, GPU-hoz, vagy chipsethez. A cső 4 g pasztát tartalmaz, ami közvetlenül a processzorral érintkezik a hűtőbordánál. A cső többször használható.


 

Műszaki adatok:

Viszkozitás:
1700 g·cm-1·s-1

Üzemi hőmérséklet:
-50 ° C és 170 ° C

Sűrűség:
2,4 g / ml-es

Tömeg:
4 g

Kód:  CA082b
Termékszám:  OR-MX2-AC-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20