Oldal frissítése

Arcadegeddon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Arcadegeddon

Arcadegeddon

Küzdj a vírus ellen

Az Arcadegeddon akció co-op játék egy olyan világba kalauzol el, ahol a játéktermeknek már leáldozott. Az utolsó létező vállalkozás ebben az ágazatban a nagybátyádé, akinek az állása most veszélyben van. Ugorj be a virtuális valóságba, és segíts megmenteni az munkáját.

Arcadegeddon

A valóság Arcadegeddonban tisztításra szorul

Járd végig a kreatívan kidolgozott szinteket. Találkozz egy alattomos vírussal, amely el akarja pusztítani a világot. Harcolj a csatlósai ellen, és alakítsd vissza az egyes térképeket a normális állapotukba.

Arcadegeddon

Működj együtt a virtuális világ megmentéséért

Itt egyedül is játszhatsz. Mint minden jó kooperatív játék, az Arcadegeddon is akkor a legjobb, ha olyan barátok csatlakoznak hozzád, akiket ismersz. Hívd meg a barátaidat, és vedd fel a harcot az AI ellen az támogatásukkal.

Kód:  MSX1360nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20