Oldal frissítése

ROLINE HDMI High Speed Gold (M HDMI <-> HDMI M), aranyozott csatlakozókkal, 5m

4,8 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ROLINE HDMI High Speed Gold (M HDMI <-> HDMI M), aranyozott csatlakozókkal, 5m

Kiváló minőségű HDMI kábel, amely prémium minőségben képes digitális audio- és videojeleket továbbíttani. A kábel képes Ultra HD (4K) felbontásban, a HDMI 1.4 szabványnak megfelelően működni, valamint az alábbi technológiákat is támogatja: Deep Color, 3D, xvYCC (xvColor), auto lip-sync, ARC (Audio Return Channel), CEC, HDCP, Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio. A kábel általi maximális adatátviteli sebesség 10,2 Gb/s. A termék természetesen aranyozott csatlakozókkal, valamint kétszeres árnyékolással és protektív nylon burkolattal is rendelkezik.

A kábel ideális megoldás Blu-Ray lejátszók, vevőegységek és dekóderek, HD szatelit TV, digitális káveltévé, DVD lejátszók és egyéb eszközök Full HD vagy Ultra HD felbontású TV-hez való csatlakoztatására is.

Paraméterek

Használat

Típus Csatlakozó kábel

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 5 m

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  WD966k3
Termékszám:  11045565

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15