Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Aquapac Waterproof Phone Case Medium

4,6 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aquapac Waterproof Phone Case Medium

A különleges Aquapack vízálló tok ideális védelmet nyújt a mobiltelefonunknak vagy tabletünknek, ha túrázni vagy vízitúrázni indulunk. A tok 5 méter mélységig vízálló anélkül, hogy ez a készülék működésének rovására menne. Az érintőképernyő zökkenőmentesen használható, a tok hátulja tökéletesen tiszta képet biztosít fotózáshoz, videózáshoz. A tok alkalmas többek között Apple iPhone 3G, iPhone 3GS, PDA-k, HTC modellek, Samsung Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note tárolására, de bármilyen, 150 mm hosszú és 200 mm kerületű készülékkel kompatibilis. A tokon kívül egy praktikus nyakpánt is a csomag részét képezi. Csak vigyünk magunkkal a kalandra, és már düböröghet is az adrenalin!

A kapacitív érintőképernyős eszközök jellegüknél fogva nem alkalmasak víz alatti fotózásra. Mindez nem tekinthető a készülék vagy a tok hibájának.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális
Telefon modell Univerzális

Típus és anyag

Típus Univerzális
Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Univerzális méret, Pántos

Szín és motívum

Szín Átlátszó

Méret

Telefon max. magassága 147 mm
Magasság 150 mm
Kód:  OFQ010
Termékszám:  707398113489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20