Oldal frissítése

AQUAPAC 518 MP3 tok

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AQUAPAC 518 MP3 tok

Ha a mobiltelefonját kerékpározás, motorkerékpározás vagy sportolás közben bármilyen időjárási körülmények között szeretné használni, akkor mi pontosan azzal rendelkezünk, amire Önnek ehhez szüksége van. Az AQUAPAC 518 telefon tok védelmet nyújt a por-, és a víz ellen. A telefon egy olyan tokba van behelyezve, amelyet könnyen fel lehet csiptetni nemcsak a kormányra vagy keretre, mint például a kerékpárra, motorkerékpárra, hanem elfér egy csónakon, vagy golfkocsin is. Tökéletesen megvédi a telefonját, miközben jól érzik magukat a vízben. Nem számít, mert még ha a telefonját elhelyezi a védőtokban, akkor a víz felszín alatt is ajánlott a használata. A tiszta elülső felülete lehetővé teszi egy kapacitív érintőképernyő korlátozás nélkül használatát és a tiszta hátsó rész lehetővé teszi, hogy újra képfelvételt készítsen.

Legfontosabb jellemzői

  • Megvédi a telefont a karcolásoktól, portól és víztől
  • Teljesen vízálló, akár 5 méter (IPX8) mélységig
  • A kormányra vagy keretre való elhelyezésre alkalmas pl. (kerékpárok, motorkerékpárok, hajók, golfkocsi)
  • A kormányra szerelhető rögzítőelemet tartalmazza
  • Tiszta elülső felület biztosít a készülék korlátozás nélkül használatához
  • Tiszta hátsó rész a képfelvétel készítéshez
  • MP3 csatlakozóval rendelkező változatban alkalmas a zenehallgatáshoz

MP3 verzió

Ennek a védőtok fajtának MP3 kivitele van, amelynek segítségével  belülről, a védett mobiltelefonról tud zenét hallgatni. Ez egy beépített kétoldalas JACK 3.5 csatlakozóval rendelkezik. Egy belül van, ez egy mobil telefonhoz csatlakoztatható, a másik azon kívül, amelyhez a fejhallgatót lehet illeszteni. A vízálló fejhallgatóval kombinálva minden időjárási körülmények között alkalmas a zenehallgatásra.

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy megfelel:
  A készülékhez, amelynek maximális méretei / db: 125 mm / 155 mm kerület

Paraméterek

Típus

Tok típusa Víz alatti

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízálló

Típus és anyag

Használat Vízálló
Kód:  OFQ137t

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05