Oldal frissítése

Aquaint - 50ml

4,7 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 400 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 300 Ft/db

Aquaint - 50ml

Aquaint 50 ml-es kiszerelésű fertőtlenítő, amely 100%-ban fertőtlenítő hatású vízből készült, és alkalmas a kéz, száj, bőr, és egyéb - főként érzékeny - bőrfelületek tisztítására. Összetétele kimerül a vízben és hipoklórossavban (HCIO), amelyet maga az emberi szervezet is használ a baktériumok elleni védekezéshez. Kiválóságot mutat a baktériumok elpusztításában, hiszen akár 99.9%-ukat is képes elpusztítani, mindössze másodpercek alatt. Tisztító és fertőtlenítő hatásának köszönhetően alkalmazható cumik, játékok, cumisüvegek, rágókák, evőeszközök, illemhelyek vagy nyilvános öltözők fertőtlenítésére is. 

Az Aquaint fertőtlenítő hatású víz íztelen és szagtalan, nem szárítja ki a bőrt, nem ragad hozzá, és nyomot sem hagy. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkoholt nem tartalmaz. Ideális főként kültéri használatra, az úton, és gyerekeid számára, akiket segítségével megbízhatóan óvhatsz meg a baktériumoktól.

 
Kód:  AVE095
Termékszám:  5060284980219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05