Oldal frissítése

Aqua Stunt piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aqua Stunt piros

Ha szereted a kalandokat, az adrenalinokat és az RC modelleket, akkor meg fog lepődni a piros Aqua Stunt - egy sokoldalú RC modell, amely nem ismeri a határokat - szó szerint. Ha a földön lovagolsz, nem könnyű megtalálni a terepet, és egyenesen a vízbe megy. A lenyűgöző, robusztus Aqua Stunt autót a földön, a jégen, a homoApproxan, a kavicsokon és a vízen keresztül lehet átjutni. Egyszerűen fogalmazva, ne korlátozzuk magunkat a belső térben, az Aqua Stunt képes szinte mindenféle terepet kezelni. Ezzel a robosztus és nagy teljesítményű RC modellel szokatlan szórakozást élvezhet.

Az RC modell Aqua Stunt főbb jellemzői

  • Sokoldalú RC modell
  • Vízálló
  • Az Aqua Stunt szinte mindenféle terepet képes kezelni
  • Akrobatikus darabok kipróbálása
  • Vonzó vörös kialakítás

A kétéltű RC modell sok szórakozást élvez

A vörös RC modell Aqua Stunt 19 hüvelyk széles és képes szinte mindenféle terepet kezelni a négykerék-meghajtásnak köszönhetően. Ha keményen edzhetsz, próbálhatsz akrobatikus darabokat is, például egy 360 fokos forgatást. Még saját akadályt is létrehozhat és megpróbálhatja megalázni. A megfelelő működés érdekében négy 1,5 V-os AA elemet kell használni az autómodellhez és egy 9 voltos, nem csomagolt akkumulátorhoz.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Tulajdonságok

Fókusz Gyerek
Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Kód:  HAML0192
Termékszám:  501535360411

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15