Oldal frissítése

AQUA MARINA Cascade SUP-KAJAK

229 900 Ft

AQUA MARINA Cascade SUP-KAJAK

Az AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK egy felfújható kajakot és egy evezőlapátot kombinál. Így alkalmas mindazok számára, akik szeretik a vitorlázást ülő helyzetben, ugyanakkor szeretik a paddleboardingot is. Kajakként rendkívül kényelmes utazást kínál, mivel párnázott üléssel van felszerelve. Ez egyszerűen a felső fedélzeten lévő 4 hurokba van rögzítve, amelyek tépőzárral vannak kiegészítve. Az emelt ülés igazánkiemelkedő kényelmet biztosít és egy plusz személyt vagy rakományt is szállíthatsz. Ha az úszót eveződeszkaként használod, az alsó fedélzeten állhatsz, így biztosítva a tökéletes stabilitást. Ha a hátsó, megemelt fedélzeten állsz, nagyobb a kilátás, és gyors fordulásokat is végezhetsz.

Az AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK főbb jellemzői

  • Felfújható kajak és evezőlap egyben
  • Kajakként rendkívül kényelmes utazást kínál
  • Párnázott üléssel van ellátva
  • Ha az úszót eveződeszkaként használod, akkor az alsó fedélzeten és a hátsó emelt fedélzeten is felállhatsz
  • AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK csúszásmentes bevonattal és formázott mintával rendelkezik
  • Az első fedélzet 4 D-horoggal van felszerelve, amelyek rugalmas kötéllel vannak kifeszítve a személyes tárgyak vagy a rakomány rögzítéséhez
  • A hajó 2 levehető uszonnyal is rendelkezik
  • Szín: piros-szürke-kék

Az AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK nagyszerű választás

Az AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK Cascade felületét egy formázott mintázatú csúszásgátló réteggel vonták be, amely tökéletes tapadást biztosít és megakadályozza a csúszást. Az első fedélzet 4 D-horoggal van felszerelve, amelyekbe rugalmas kötelet feszítenek a személyes tárgyak vagy a rakomány rögzítéséhez. Az úszónak 2 levehető uszonya is van. A hátsó uszony állva is használható, mint egy paddleboardon, míg aközépső uszony alkalmas a mély vízben való kajakozásra. Ha a kajakozás mellett a paddleboardozást is szeretnéd élvezni, az AQUA MARINA Cascade SUP-KAYAK remek választás.

Méretek:
340 × 89 cm

Terhelhetőség:
220 kg

Súly:
13 kg

Paraméterek

Típus

Hajó fajtája Kajak
Konstrukció Felfújható
Rendeltetés Turista-

Tulajdonságok

Személyek száma 2 db
Anyag PVC
Lehetséges motor használat Nem
Terhelhetőség 220 kg

Méret & súly

Hossz 340 cm
Mélység 20 cm
Szélesség 89 cm
Tömeg 13 kg

A készlet tartalma

Tartalma Ragasztás
Kód:  SPTaqm029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6954521607092

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20