Oldal frissítése

AQ M23 - fekete

4,9 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AQ M23 - fekete

Az AQ M23 aktív kétcsatornás hangszóró ideális tartozék a PC-hez, TV-hez, iPhone-hoz vagy bármilyen más okostelefonhoz. Egy lakószoba méretű területen garantálja a valóban pontos és kiváló minőségű sztereó hangzást. Ideális hangszóró az olyan felhasználók számára, akiknek nem elég az átlagos rendszerek hangja, és helyhiány miatt nem engedhetnek meg maguknak egy nagyobbat. Az AQ a gyártás során felhasználta a nagyon sikeres elődnél, az M22-nél szerzett tapasztalatokat.

Fő jellemzők

  • Pontos és kiváló minőségű sztereó hangzás, kompakt kialakítás
  • Tiszta magas hangok és mély basszus (kétsávos hangvisszaadás)
  • Beépített saját erősítő testreszabva az amp inverterekhez
  • Válogatott alkatrészek hosszú élettartammal és stabil funkciókkal
  • 2 RCA bemenet (phono) több eszköz csatlakoztatásához

Minőségi kicsiben

Az egyik hangszóró be van építve egy kompakt 2 x 30 W-os erősítő, így teljesen önállóak és azonnal használatra készek. Kétsávos basszreflexes konstrukciót használnak. Az 5 hüvelykes középnyomónak polipropilén membránja van. A 0,5 hüvelykes magassugárzó ferrofluid hűtést kapott.

 
Kód:  AQU002x
Termékszám:  0m23

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10