Oldal frissítése

Aputure V-Mic D2

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aputure V-Mic D2

Akár jobb családi videókat, videoklipeket, vlogokat szeretne készíteni, akár saját filmet, a kép csak az egyik összetevő, amelynek minőséginek kell lennie. A másik a hang. A fényképezésre gyártott kameráktól és a gyakran lélegzetelállító hangminőséggel felszerelt olcsóbb fényképezőgépektől ezt nem kapja meg. A megoldás az, hogy megvásárolja ezt a kiváló minőségű V-Mic D2 mikrofont, amelyet az Aputure gyárt.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális tükörreflexes fényképezőgépekhez
  • Szuperkardioid mikrofon a megfelelően irányított hangfelvételhez
  • A környezeti hangokat a minimálisra csökkenti
  • A vakufedőhöz csatlakoztatható
  • A mikrofon 2,5 mm-es jackdugóval csatlakoztatható a kamerához
  • 2 x AAA elem a mikrofont akár 100 órán át képes működtetni

Minőségi mikrofon a kiváló hangzásért

Akár normál kamerája van, akár tükörreflexes fényképezőgépe, ez a mikrofon megfelel Önnek. Ez egy szuper kardioid mikrofon, amely kiválóan alkalmas a minőségi hangfelvételek készítésére. Az előnye, hogy nagy érzékenységű felvételt készít, míg a kívülről érkező környezeti hangok alig hallhatóak. Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofont a tartók segítségével a fényképezőgéphez, csatlakoztassa az eszközöket egymáshoz a 2,5 mm-es jackdugón keresztül és indítsa el a felvételt. A mikrofon frekvenciatartománya 20 Hz és 20 kHz, érzékenysége -50 dB és -10 dB a 114 dB dinamikatartományban. Egy pár AAA elem biztosítja a mikrofon működését 100 órán keresztül.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 194 mm
Magasság 92 mm
Mélység 44 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 200 Ohm

Tömeg

Tömeg 126 g
Kód:  APR1074
Termékszám:  V-MIC D2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05