Oldal frissítése

Aputure Blazzeo FR80 5 az 1-ben derítőlap 80 cm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aputure Blazzeo FR80 5 az 1-ben derítőlap 80 cm

A derítőlap nélkülözhetetlen része minden fotós felszerelésének. Az Apurture Blazzeo FR80 egy 5 az 1-ben minőségi derítő, amely hatékony megoldást kínál. Méretei kezdő és profi fotós igényeinek egyaránt megfelel.

Főbb tulajdonságok

  • Minőségi derítőlap – elérhető áron
  • Megfelelő méretű, átmérője 80 cm
  • 5 fényvisszaverő felület egyben
  • Cipzáras

Minden szükséges egyben

A derítőlap öt fényvisszaverő – beleértve az áttetszőt is – felülettel rendelkezik, amely lágy, szórt fényt biztosít a kontraszt és árnyék csökkentéséért. Az aranyszínű felület naplementék fotózására ideális, amely többségében meleg, lágy fényt igényel. Az ezüst főként hideg fényű effektek használatához alkalmas az éles és kontrasztos fényért, így emelve ki a textúrákat és a színek mélységeit. A fehér lágyabb fényt tesz lehetővé, természetes effektussal, hatékonyan csökkenti az árnyékokat külső és belső térben egyaránt. A fekete fényelnyelő hatásának köszönhetően csökkenti külső térben a fény visszaverődését ragyogó napsütés esetén.

Kód:  APR1027
Termékszám:  AP-D1R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15