Oldal frissítése

Aputure A-lav

4,7 6 értékelés

Aputure A-lav

Ez a miniatűr gömbkarakterisztikás kondenzátor kitűzőmikrofon magasabb szintre emeli az alkotásaidat. Az utolsó alkatrészig válogatott minőségű alkatrészekből van összeállítva, amik maguk is mesteri darabok. Ennek köszönhetően az A-lav-nak nagyon kedvező jel-zaj viszonya van, széles dinamikai tartománnyal és lapos frekvenciamenettel rendelkezik. Az esetek túlnyomó többségében a hangfelvétel professzionális minőségű felvétel készíthető vele, ami tiszta és élénk lesz, miközben teljesen természetesen fog hangzani. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gömbkarakterisztikás mikrofon
  • Prémium alkatrészekből összeszerelt
  • Kompatibilis a legtöbb 3,5 mm-es jack-es készülékkel
  • Kiemelkedő hangminőség
  • Minőségi, nem gabalyodó kábel
  • Elem állapotjelző
  • Védőtok, rögzítő pánt és hordtáska a csomagban.

Hasznos felszerelés

A többi kitűzőmikrofontól eltérően az A-lav mikrofon kompakt formatervezésének köszönhetően folyamatosan tájékoztat az üzemállapotról. Ezen túlmenően, van hozzá több hasznos extra is: szélvédő, amely biztosítja a magas minőségű felvételt még változó időjárási körülmények között is, szalag a mikrofon rögzítésére és praktikus hordtáska, amely biztosítja, hogy az A-lav mindig védve legyen a károsodástól.

Kicsi és sokoldalú

A mikrofon kompatibilis az összes eszközzel amely 3,5 mm-es TRRS audio jacket használ, ideértve a mobiltelefonokat és tableteket is. A-lav használható különböző környezetekben annak érdekében, hogy az előadások, nyilvános beszédek, előadások és interjúk felvétele jó minőségű legyen. Kis mérete miatt ideális megoldás a filmkészítésnél, a televíziós műsorok gyártásánál, a színházi előadásoknál vagy akár a vallási szertartásoknál. 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 77 mm
Magasság 28,8 mm
Mélység 16 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 800 Ohm

Tömeg

Tömeg 120 g
Kód:  APR1075
Termékszám:  A-LAV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15