Oldal frissítése

Approx Smart Bracelet Szürke

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Approx Smart Bracelet Szürke

Az Approx Smart Bracelet egy fitnesz okos karkötő, amely olyan adatokba ad betekintést, mint a megtett lépések száma, a naponta és összesen megtett távolság, az elégetett kalóriamennyiség és az aktív időtartam. A karkötő oldalán található gombbal válthat a funkciók között és nézheti meg aktivitásának részletes adatait.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 különböző színváltozatban
  • Beépített 3 tengelyes giroszkóp
  • Jól látható, kontrasztos OLED kijelző
  • GetFit 2.0 támogatás (iOS-re és Androidra)
  • Az akku egy feltöltéssel akár 15 napig bírja
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.0 adatátvitel
  • Kompakt méret

Motivációt ad

Az egyszerű, de praktikus kijelzőn a napi aktivitás adatai mellett látható az idő, a dátum, az akku állapota és az okostelefonnal való kapcsolat. A karkötő figyelmezteti, ha az okostelefonnal a kapcsolatot elveszíti vagy ha hosszú időn át nem végzett fizikai tevékenységet.

Jelentések a GetFit 2.0 alkalmazásban

A GetFit 2.0 ingyenesen letölthető az Apple Store és a Google Play kínálatából. Segítségével ellenőrizheti eredményeit a megtett lépések számától az alvásstatisztikáig. Mindent megtalál napokra, hetekre, hónapokra vagy évekre lebontva és egyben motivációt nyújt ahhoz, hogy tovább javítson életstílusán.

Kód:  MK056b4
Termékszám:  XSB60G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10