Oldal frissítése

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

Élvezd a zenehallgatás szabadságát az Approx vezeték nélküli fejhallgatóval. Bluetooth segítségével kapcsolódhatsz az okostelefonodhoz, a tabletedhez, a laptopodhoz vagy egyéb eszközeidhez. A fejhallgatón található gombokkal fogadhtasz hívásokat és válthatsz zenét . A pehelykönnyű és egyedi kivitelezés el fog varázsolni. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra is lehet, microUSB port segítségével PowerBankon keresztül egyszerűen feltölthető.

Öt érv a fejhallgató megvásárlása mellett

  • Vezeték nélküli (Bluetooth)
  • Akár 10 órás akkumulátor-üzemidő
  • Többfunkciós gombok
  • Kék szín
  • Összecsukható

Tökéletes hangzás

 

    A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően nem kell többé az összegabalyodott vezetékkel foglalkoznod. Az elegáns kék szín és a tökéletes kivitelezés a barátaidat is el fogja kápráztatni. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülre, nagyon szép, így semmi nem akadályozza meg a kényelmes zenehallgatást. A többfunkciós gombbal fogadhatsz hívásokat, átugorhatsz zenéket, növelheted a hangerőt, stb. További előnye, hogy a fejhallgató összecsukható és kompakttá alakítható.

    Kiemelkedő teljesítmény

     

      A Bluetooth hatótávolsága 10 méter, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a zene hirtelen megáll.  A 10 órás akkumulátor-üzemidőnek hála a fejhallgató nem tud egykönnyen lemerülni. Ha mégis lemerül, Powerbank vagy töltő segítségével egyszerűen feltöltheted. A 3.5 mm-es jack segítségével bármilyen Bluetooth nélküli eszközhöz könnyen csatlakoztathatod. A beépített mikrofonnal hangfelvételeket is készíthetsz.

      Paraméterek

      Szín

      Szín Kék
      Kód:  MK056c2
      Termékszám:  APPHSBT02LB

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB15