Oldal frissítése

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

2,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Élvezze a hallgatni ezeket a vezeték nélküli fejhallgató Approx. A Bluetooth képes kapcsolódni az okostelefon, tablet, laptop és egyéb berendezések. Gombok szolgálnak fogadása és bekapcsolja a zenét. A kis súly és egyedi design elvarázsol. Az akkumulátor élettartama akár 10 órán keresztül tölteni, és megy, annak ellenére, microUSB port, azaz. szükség keresztül PowerBank.

Öt érv a vásárlás

  • Vezeték nélküli (Bluetooth)
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra
  • többfunkciós gombok
  • piros
  • a lehetőségét, összecsukható

tökéletes hang

    A vezeték nélküli rendszer, akkor már nem kell foglalkozni azzal, amit kusza vezetéket. Elegáns piros szín és tökéletes tervezés és kápráztató barátaival. Fejhallgató bekerítik és a fül nagyon szép, így semmi nem akadályozza a kényelmes zenehallgatás. Multifunkciós gomb, akkor fogadhat hívásokat, hagyja dalok, a hangerőt stb. Köszönjük a lehetőséget, hogy hajtsa a fejhallgatót egy praktikus formában.

    kiemelkedő teljesítmény

      Bluetooth távolságig tíz méter, így nem kell aggódnia, hogy a zene hirtelen megállt. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra véletlenül, hogy ha fejhallgatót a nap fut le. Ha igen, talán, ez elég ahhoz, hogy egyszerűen töltse be powerbance vagy töltőt. A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi, hogy CONNECT az összes eszköz, amely rendelkezik bluetooth.Azt is rögzíteni hangot a beépített mikrofon.

      Paraméterek

      Szín

      Szín Piros
      Kód:  MK056c1
      Termékszám:  APPHSBT01R

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB15