Oldal frissítése

Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, zöld alpesi szíj, M

5 15 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, zöld alpesi szíj, M

Apple Watch Ultra 49 mm-es, zöld alpesi pánttal

A vadon ideje

Kompromisszummentes képességek robusztus kialakításban. Páratlan GPS pontosság sűrű városi területeken. Akár 36 órás akkumulátor-üzemidő. Három speciális szíj a sportolók és kalandorok számára, akik feszegetik a határaikat. Minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre az egészség, a biztonság és a kommunikáció érdekében szükséged van. Ez az új Apple Watch Ultra dióhéjban! 

Design

Technikai csúcspont a csuklódon

Az Apple Watch Ultra okosóra strapabíró, mégis elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A mindig bekapcsolt Retina kijelző még a legzordabb körülmények között is ragyog. Az állítható fizikai Művelet gomb pedig lehetővé teszi a kiválasztott funkciók érintéssel történő vezérlését. Így minden részlet a csúcsteljesítménynek van alárendelve.

Apple Watch Ultra 49 mm

Állóképességi sportok

Sokkal hosszabb ideig sportolhatsz egyetlen töltéssel

Fejlettebb edzésmutatók, beleértve a pulzuszónákat. Több sportág mérése egy menetben. Akkumulátor, amelynek élettartama elképesztő, akár 36 óra normál használat mellett. Vagy még hosszabb - akár 60 óra - alacsony energiafelhasználású üzemmódban. A futók kezére játszanak.

Apple Watch Ultra 49 mm

Kaland

A felhők fölött, a horizonton túl és vissza

A csuklódon az Apple Watch Ultra ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és a magaslati viszonyoknak. Exkluzív számlappal, beépített iránytűvel és éjszakai üzemmóddal rendelkeznek a sötétedés utáni használathoz. Rendelkezésre áll egy sziréna is, amely 180 méterről is hallható. Bárhová magaddal viheted őket. És segíteni fognak, hogy biztonságban hazatérj.

Apple Watch Ultra 49 mm

Óceán

A Watch Ultra a víz alatt is otthonosan érzi magát

Vízálló 100 méterig. Tanúsított szabadidős műszeres búvárkodásra 40 méterig. Mélységmérő a legfontosabb mutatók gyors áttekintéséhez. És egy exkluzív Oceanic+ alkalmazás, amely teljes értékű búvárkomputerként funkcionál. Az Apple Watch Ultra tele van mélyebbre ható újításokkal.

Apple Watch Ultra 49 mm

Egészség és biztonság

A segítség a megfelelő időben érkezik

Testhőmérséklet-figyelés: lehetővé teszi az ovulációs idő visszamenőleges becslését és a menstruációs ciklus fejlett nyomon követését.
Baleset- és ütközésészlelés: az óra felismeri, ha súlyos autóbaleset történt. És ha nem válaszolsz, automatikusan hívja a sürgősségi segélyszolgálatokat.
Fejlett egészségügyi érzékelők: Az EKG-alkalmazásban az egy elvezetéses EKG-hoz hasonló elektrokardiogramot készíthetsz. És bármikor megmérheted a vér oxigénszintjét.

Kialakítás

Apple Watch Ultra új szíjakkal

Az újratervezett és összességében robusztusabb Apple Watch Ultra testet új szíjak egészítik ki. Rendelkezésre áll az új terep pánt (egyszerű tépőzáras záródású), alpesi pánt (könnyű és tartós, két réteg szövetből készült pánt, G-alakú csattal) és az oceán szíj (könnyű és rugalmas gumi, titán csattal) változat.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója iOS 16

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 2 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 49 mm
Tok anyaga Titán
Tok színe Ezüst
Vízállóság 100 m (10 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 61,3 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Apple Pay
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Integrált térképek, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Búvár funkció
Hangsegéd Siri

Értesítések és hívások

Telefonálás eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám)
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail
Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Strap colour Zöld
Szíj anyaga Műanyag
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14,5 cm
Csukló max. kerülete 19 cm

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 36 óra (1,5 nap)
Tárhely kapacitása 32 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel
Kód:  JA049ult10
Termékszám:  MQFN3CS/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20