Oldal frissítése

Apple Watch Series 2 38 mm-es rozsdamentes acél, éjkék szíj modern csattal - kicsi

4,9 39 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Watch Series 2 38 mm-es rozsdamentes acél, éjkék szíj modern csattal - kicsi

Az Apple Watch 2014 óta van jelen, és most megérkezett a régóta várt új generációja. Az első visszajelzések alapján, úgy tűnik, hogy helyes irányba indult. Az első generáció jól eltalált dizájnja lényegében változatlan maradt. Az óra belsejére ez egyáltalán nem érvényes. A nagy technológiai változásoknak köszönhetően jelentősen vékonyabb lett a kijelző, és az így megüresedett helyre egy jobb minőségű akkumulátor, teljesen új kétmagos processzor és egyéb érzékelők sora került, többek között az oly keresett GPS.

Az Apple Watch Series 2 legfőbb jellemzői:

  • Beépített GPS
  • 50 méterig vízálló
  • Pontosabb mérés minden tevékenységnél
  • 2 × fényesebb Retina kijelző ForceTouch technológiával
  • Jelentősen javult a watchOS 3 rendszer
  • Rengeteg alkalmazás a mindennapos használatra
  • Hatékony egészségügyi felügyelet
  • Könnyű hozzáférés a beérkezett üzenetekhez és kényelmes gyors válaszlehetőség

Sportóra + kiemelkedő design 

Apple Watch Series 2 minden tekintetben jobb. Csak a beépített GPS teljesen új használati lehetőségeket biztosít. Futnál egyet? Nem probléma, és nyugodtan hagyd otthon az iPhone-t a töltőn pihenni. Továbbá a pontos pulzusmérőnek köszönhetően úgy edzhetsz, mint egy profi.
A futás helyett inkább úszni szeretsz? Az új óra 50 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy a vízfelszínhez közeli tevékenységekkor is használhatja. Például, ha egy medencében vagy a tengerben úszol. Viszont nem használható búvárkodáskor, vízisíeléskor és más olyan tevékenységek során, amikor gyorsan mozgó vízbe vagy nagyobb mélységbe merülnél.

Tevékenység alkalmazás

Az Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitásod, és mindent besorol az Állás, Mozgás és Gyakorlat kategóriákba, melyeket az óra gyűrűin figyelhetsz. Állíts be konkrét célokat és tegyél egy nagy lépést az egészségé megőrzéséért.

Gyakorlat

Ha nem elégedsz meg azzal, hogy a futóedzésen megtelt a gyűrű, könnyen megjelenítheti az egyes tevékenységek részletes eredményét.

Tevékenységmegosztás

Megoszthatod a barátaiddal vagy a családoddal az eredményeid. Ez kölcsönös motiváció és további ösztönzés lehet céljaid eléréséhez.

Szívverés

A hátlapon található pontos pulzusszám mérő figyelemmel kíséri ezt a fontos értéket. Később mindent részletesen átnézhetsz az iPhone-od segítségével.

Apple Watch Series 2, egészségének ideális őre

A stressz és a helytelen táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert az egészség alkalmazásokkal figyeled a pihenésre fordított az időt , a folyadékbevitelt, vagy kalóriákat. Minden adat együtt szépen megjelenik az iPhone-od Egészség alkalmazásában. 

Az óra mint asszisztens

Az alkalmazások következő csoportja kényelmesen kezeli az összes kommunikációs csatornát. Az új kétmagos processzorral és az erős grafikus processzorral az alkalmazások gyorsabban, az animációk pedig simábban futnak. A watchOS 3 rendszeren a kedvenc alkalmazásaid azonnal indulnak, és mindig naprakész adatokkal szolgálnak. A téged leginkább érdeklő adatokat, melyeket az alkalmazásokból szerzett be, megjelenítheti egyenesen a kijelzőn, ami ehhez tökéletesen testre szabható.

Üzenetek

Az üzenetek érkezésére rövid rezgés figyelmeztet. A csuklódat felemelve már el is olvashatod. A válaszadásra pedig számtalan vicces és kifejező módot találsz.

Telefon

Egy beérkező hívás fogadásához, vagy elutasításához már nem kell elővenni az iPhone-t a zsebéből vagy a tokból.

Naptár

Egyetlen mozdulattal láthatja a meghívókat vagy megnézheti a következő teendőket.

Új nap, új szíj

Az Apple Watch szívesen látott eleme a cserélhető szíj. Széles palettáról választhatsz egyet az órádhoz, mely a kialakításával nemcsak tökéletesen rásimul a csuklódra, hanem stílusos kiegészítőd lesz a mindennapokban. Kínálatunkban több mint tíz egyedi darab található, így biztosan megtalálod köztük az igazit!

Éjkék szíj modern csattal

Az elegáns óraszíj rugalmasan puha Granada-bőr alapanyagát egy kis, 1803-ban alapított francia tímárműhelyben készítik. A sima tapintású, kiváló minőségű bőr a gondosan végzett cserzés során megőrzi különleges textúráját. Az egyetlen csatnak látszó illesztés valójában egy két részből álló mágnes zár, amely meglepően könnyed rögzítést tesz lehetővé. A szíjat belülről erősítő Vectran szövetréteg megakadályozza annak kinyúlását. Ez a belső réteg ugyanabból az anyagból készül, mint a NASA Marsjárójának landoláskor használt légzsákjai.

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 41,9 g

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 18 óra (0,75 nap)
Kód:  JA056c3j2
Termékszám:  MNP82CN/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15