Oldal frissítése

Apple TV+ egy év ingyenesen

4,0 162 értékelés
12 Ft

Apple TV+ egy év ingyenesen

Apple TV+ alkalmazás és 1 éves ingyenes előfizetés

Szeretnél ingyenes hozzáférést az Apple TV+ streaming szolgáltatáshoz? Ehhez mindösszesen annyi a dolgod, hogy vásárolsz egy új iPhone, iPad, Apple TV, Mac vagy iPod touch készüléket.

Hogyan aktiváld az Apple TV+ alkalmazást?

Nemrég vásároltál új Apple készüléket? Ebben az esetben jelentkezz be az Apple ID fiókodba, nyisd meg az Apple TV alkalmazást és fogadd el a Felhasználási feltételeket. Közvetlenül azután, hogy ez megtörtént, hozzáférést kapsz a filmek és sorozatok könyvtárához, amely minden héten új tartalmakkal vár. Az iCloud Családi megosztás magában foglalja az Apple TV+ előfizetés hozzáférését számodra és maximum öt családtagod számára is.

Hol nézheted az Apple TV+ - t?

Az Apple TV+ kényelmes streameléséhez szükséged lesz a legfrissebb operációs rendszerrel ellátott iPhone, iPad, Mac, iPod touch vagy Apple TV készülékére. Azonban a szolgáltatást bizonyos okostelevíziók is támogatják, mint például a Samsung. Továbbá a tartalmakat számítógépről is kényelmesen elérheted a tv.apple.com weboldalon.


Ez egy limitált ideig elérhető ajánlat, amelyet az Apple bármikor visszavonhat.

 Az Apple TV + egy év ingyenes streamelés akció feltételei

Új iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV vagy Mac vásárlásakor egyéves ingyenes Apple TV + előfizetést kapsz ajándékba.

Felhasználási feltételek:
•Az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.• Az ajánlat nem vonható össze más Apple TV+-ra vonatkozó próbaidőszakkal vagy ajánlattal.
• Családonként csak egy ajánlat érvényes, függetlenül a megvásárolt eszközök számától. Apple TV + előfizetésedet akár öt másik családtaggal is megoszthatod.
• Az éves ingyenes előfizetés 2020. november 1-től használható fel az Apple TV alkalmazásban. Fontos, hogy az eszközön az iOS, iPadOS, TVOS vagy MacOS legújabb verziója legyen telepítve.
• Az Apple TV alkalmazásban az ajánlatot az új eszköz első beállítását követő három hónapon belül aktiválni kell. Az ajánlat az eszközön az Apple ID-ba történő bejelentkezés után jelenik meg. Az Apple TV + akció november 1-jei elindítása előtt vásárolt új eszközökön az ajánlat 3 hónapon belül érvényesíthető.
• Az ajánlat aktiválásakor vállalja, hogy az éves ingyenes próbaidőszak vége után havi 1890 Ft előfizetési díjat fog fizetni. Az előfizetés havonta automatikusan megújul, amíg a felhasználó le nem mondja. Az előfizetés bármikor lemondható a Beállítások menüben, legkésőbb a megújítás időpontját megelőző napon. Ha előfizetését lemondja az egyéves ingyenes időszak közben, Apple TV+ hozzáférését és az ingyenes próbaidőszak hátralévő részét azonnal elveszíti családtagjaival együtt. A próbaidőszak újraaktiválása nem lehetséges.


Mely eszközökre érvényes az ajánlat:
•Az ajánlat érvényes bármely új iPhone-ra, iPad-ra, iPod touch-ra, Apple TV-re vagy Mac-re, amely támogatja a legújabb iOS-t, iPadOS-t, tvOS-t vagy macOS-t, és 2020. szeptember 10. után vásárolták az Apple-nél vagy az Apple hivatalos forgalmazójánál.

Kód:  XXRItvfree
Termékszám:  APPLETVPLUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10