Oldal frissítése

Apple TV 2015 64 gigabájt

4,8 33 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple TV 2015 64 gigabájt

 
Nová Apple TV
 
Nová Apple TV
 

A televíziózás jövője

Életünk szinte elképzelhetetlen televízió nélkül. A nagy képernyő előtt együtt nézzük és izguljuk végig a kiemelkedő filmalkotásokat és a jelentős eseményeket. Összességében mintha semmi változás nem történt volna a televíziózás kezdetei óta. Mostanáig. Csak tudnod kell, hogy a tévézés jövője az appokkal kezdődött, és a nagyképernyős szórakozás is erre tart. Villámgyorsan hozzászokunk ahhoz, hogy appokat nézünk közvetítések helyett.  Ezért épített az Apple új eszközt a megváltozott valóság számára. Ennek alapelemei az új operációs rendszer, a tvOS és az innovatív érintőképernyős lehetőségek. Ez az új Apple TV. Erre tart a televíziózás.


Középpontban az applikáció

A mobil eszközökön és a számítógépeken futó alkalmazásoknak köszönhetően mindenféle szórakoztató tartalomhoz könnyen hozzájuthatunk. Ebbe az irányba halad a televíziózás. Az Apple TV a szórakoztatóipar nagyágyúit hozza el a nappalidba. Az alkalmazások a teljesen kötetlen televíziózás élményét adják meg neked: te döntheted el, mit szeretnél nézni, azt is, hogy mikor és hol. Az új Apple TV-t és a tvOS meg fogják változtatni a nagy képernyővel kapcsolatos elvárásokat. A televízió ugyanolyan személyes eszköz lesz, mint az iPhone vagy iPad.

Szórakozás, amennyi belefér

ITunes-filmek. Élő sportközvetítés és hírek. És még sok más. Ha érdemes megnézni valamit, biztosan létezik hozzá alkalmazás.

Aplikace
 
Aplikace
 

Játékok és egyebek
Televíziós játékok és alkalmazások: a nagy durranás

Az App Store a televízió képernyőjére kerül, így  látványos, izgalmas játékokat élvezhetünk nagy képernyőn. Olyan alkalmazások, amelyek tornacsarnokká vagy tanteremmé változtatják a nappalit. Vagy sokak számára nyújtanak élményt, ami meg fogja változtatni a családi vacsoráról alkotott elképzelésünket. Érdekes fejlemények várhatók.

Apple TV
 
Apple TV
 

Televízió és a technológia
végül elkapta a szemét.

Az iPhone és az iPad színre lépésével sok technológiai újítás megjelent kicsi, a zsebünkben vagy a kezünkben elférő képernyőkön. Itt az idő, hogy ezek a megoldások a nagy képernyőn is elérhetők legyenek. Az új Apple TV-készülék, a tvOS új felhasználói környezete és érintőképernyős vezérlés, valamint az  Apple TV távirányítóban a televízióról alkotott teljesen új felfogás ölt testet. 

Új környezet: a televízió, amilyennek még nem ismertük

A tévét általában a szoba másik végéből nézzük. Ezért olyannak terveztük az Apple TV felhasználói felületét, hogy közelebb hozzon a tévédhez, ne pedig eltávolítson tőle.

Ovladač
 
Ovladač
 

Apple TV Remote Touch Control: 
búcsú a gombnyomogatástól

Az érintéses vezérlés örökre megváltoztatta a telefon kezelését. Most ugyanez történik a televízióval: az Apple TV Remote precíz érintőfelületén hüvelykujjaddal navigálva célirányosan kezelheted a televízió képernyőjét, akadálytalanul navigálva annak felületén.

Snadné ovládání
 
Snadné ovládání
 


Új Apple TV.

Élvezd a teljesen új televíziós élményt: az  Apple TV távirányítót, az applikációkat és a játékokat a nappaliban. 

Nová Apple TV
 
Nová Apple TV
 
 
 
Kód:  NL824e3
Termékszám:  MLNC2SP/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15