Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Apple tisztító kendő

4,8 62 értékelés
9 690 Ft

Apple tisztító kendő

Az Apple tisztítókendő kifejezetten a nanoszerkezetű kijelzők és üvegek tisztítására lett kifejlesztve. Használhatod mobiltelefonok, táblagépek és sok más eszköz képernyőjének tisztítására. Kiváló minőségű, nem koptató hatású anyagból készült, amely kíméletes a felületekhez. Az Apple tisztítókendő segítségével nem csak az Apple készülékek képernyőjét tisztíthatod meg.

Az Apple tisztítókendő legfontosabb jellemzői

  • Nanoszerkezetű kijelzők és üvegek tisztítására tervezett tisztítókendő
  • Használható mobiltelefonok, táblagépek és sok más eszköz képernyőjének tisztítására
  • Kiváló minőségű, nem koptató anyagból készült
  • Az Apple tisztító kendő kíméletes a tisztítandó felülethez
  • Szín: szürke
Kód:  JA070a3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MM6F3ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05