Oldal frissítése

Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete

A lenyűgöző Apple Watch órák minden tulajdonosa tudja, hogy különféle színvariációkban kaphatóak. Ennek a nagyszerű órának a designja nem csak tokból és számlapból áll. A legfőbb szerepe az óraszíjnak van. Éppen a cserélhetőségének köszönhetően tudod hozzáigazítani az okosórádat bármilyen alkalomhoz.

Főbb tulajdonságok

  • Állítható hossz - S/M vagy M/L
  • 130–200 mm-es csuklókerülethez
  • Kapcsos rögzítés
  • Minőségi fluoroelasztomerből
  • Préselt nyílások a jobb szellőzésért
  • Nike sportos kiadás

Apple Sport Nike

A Nike sportos óraszíj speciális anyagból készült - erősen funkcionális fluoroelasztomerből préselt nyílásokkal, amelyek biztosítják a jobb szellőzést. Ráadásul nagyon tartós, rendkívül ellenálló, valamint meglepően puha. A puha, tömör anyag körbeveszi a csuklódat, kíméletes a bőrhöz, szinte észrevehetetlen a viselése. Az innovatív kapcsos rögzítés csak hozzájárul a kényelmes viselethez. 

Paraméterek

Kód:  JA061z3g
Termékszám:  MQ2K2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20