Oldal frissítése

Apple Sport 44mm fekete

4,9 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Sport 44mm fekete

A(z) Apple óraszíja új külsőt kölcsönöz majd okosórádnak. Elasztomer anyagból készül, így eléggé rugalmas és viselése is nagyon komfortos. A(z) Apple Sport 44mm fekete szíj fekete színe lehetőséget biztosít arra, hogy összhangba hozd kiegészítőiddel, vagy hangulatoddal. Az óraszíja a következő okosórákkal kompatibilis: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 és Apple Watch Series 6.

A(z) Apple Sport 44mm fekete óraszíj lényegesebb jellemzői

  • Új megjelenést ad okosórádnak
  • Anyaga: elasztomer
  • Színe: fekete
  • A következő okosórákkal kompatibilis: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 és Apple Watch Series 6

Paraméterek

Szíj

Strap colour Fekete
Kód:  JA064e5b
Termékszám:  MTPL2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15