Oldal frissítése

Apple Smart Keyboard - iPad (7. generációs) és iPad Air (3. generációs)

4,6 35 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Smart Keyboard - iPad (7. generációs) és iPad Air (3. generációs)

Egy rendkívül praktikus, stílusos és kompakt billentyűzet az iPad Pro 10.5" számára. Az intelligens billentyűzet segítségével egyszerűen laptoppá varázsolhatod a terméket és fordítva. A Smart Keyboard segítségével az iPad-ből okos eszköz lesz, akár az iskolai jegyzetekhez, a meeting-ek jegyzőkönyveihez vagy egyéb irodai munkához. A billentyűzetnek  van egy beépített állványa is a gombokon és más szabványos részeken kívül. A Smart Keyboard-dal összekötött iPad pont ugyanúgy néz ki, mint egy nyitott noteszgép. Ezzel szemben, ha nem használja az eszközt, a billentyűzetet eltávolítva az iPad-et ultrakönnyű képernyőként is használhatja. Az iPad Pro intelligens billentyűzetének magassága mindössze 4 mm, így kiváló partnere nem csak otthoni vagy irodai munkáknak, hanem utazási célokra is alkalmas .

az iPad Pro 10.5  SMART billentyűzet főbb jellemzői

  • stílusos design
  • Közvetlenül az iPad-ről tölthető
  • Ez az okos billentyűzet tartós, de ugyanakkor egy ultra-vékony kialakítás
  • Beépített állvány is egyben, amely könnyedén egy kényelmes pozícióban tartja az iPadet
  • Támogatja a billentyűkombinációkat
  • Vízzáró bevonattal ellátva, ami ellenáll a kiömléseknek, foltoknak
  • Cseh lokalizáció

Ultra-vékony, ultra-könnyű, mégis tartós kialakítás

 

Amint azt az első bekezdésben már említettük, a Smart Keyboard mindössze 4 mm magas. A hihetetlenül kompakt méret ellenére a billentyűzet még mindig nagyon világos, élénk. Az egész intelligens billentyűzet-konstrukció három rétegből áll. A felső és a külső réteg rendkívül ellenálló poliuretán. Ezt kiegészíti a lágy mikroszálas bélés belső rétege, amely összehajtott állapotában megvédi az iPad Pro képernyőt a karcolásoktól, piszoktól és portól. A tok magja pontosan közpen fekszik. A középső réteg forradalmi vezető anyagot hoz létre, amely biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt az iPad és a Smart Keyboard között.

Az intelligens billentyűzet nem igényel semmilyen dugót, kapcsolót vagy akár beépített billentyűzetet. Minden kommunikáció az új Smart Connector (dedikált mágneses csatlakozó) segítségével történik. Ez a vezetőképes anyaggal együtt lehetővé teszi a kétirányú adatcserét és energiaellátást, ezért nincs szükség beépített billentyűzet akkumulátorra. A Smart CZ billentyűzet közvetlenül az iPad készüléken keresztül kap energiát.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Elrendezés

Lokalizáció Cseh
Billentyűk típusa Alacsony profilú
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Bal shift billentyű Keskeny

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 0,4 cm (4 mm)
Kód:  NL210f3g2
Termékszám:  MPTL2CZ/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15