Oldal frissítése

Apple óraszíj, 38 mm, Milánó design

4,8 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple óraszíj, 38 mm, Milánó design

A 38 mm-es Apple Watch órák minden büszke tulajdonosa bizonyára értékelni fogja a szíj cseréjének lehetőségét. Megjelenését így mindig az alkalomnak megfelelően választhatja meg. A 130-180 mm körméretű rozsdamentes acél óraszíj férfi és női csuklóra egyaránt alkalmas.

Fényes rozsdamentes acélfonatból készült, olyan technikával, amit eredetileg a 19. század végén Milánóban alkalmaztak. A különleges kialakítás biztosítja, hogy a szíj tökéletesen rásimul a csuklóra.

 

Legfőbb előnyök

  • Speciális rozsdamentes acélfonat
  • Teljesen mágneses
  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • Igényes és kényelmes kialakítás

 

 

Mágneses szíj

Mivel a Milánó óraszíj teljesen mágneses, a csuklóméretnek megfelelően könnyen beállítható, és tökéletesen illeszkedik a kézre.

 

 

Paraméterek

Kód:  JA062b1
Termékszám:  MJ5E2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15