Oldal frissítése

Apple Nike Sport, 42 mm, antracit / fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Nike Sport, 42 mm, antracit / fekete

Minden Apple Watch tulajdonos tudja, hogy az órákat különböző színváltozatokban értékesítik. E remekbe szabott darabok megjelenését azonban nem csupán az óratok és a számlap határozza meg, hanem fontos szerepet játszik a szíj is. Ez utóbbi cseréjével pedig mindig alkalomhoz illő megjelenést biztosíthat okosórájának.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítható hosszúság: S / M vagy M / L méretben
  • 140-210 mm körméretű csuklóra
  • Jól záródó rögzítőpeckes csat
  • Kiváló minőségű fluorelasztomer anyagból
  • Lyukacsosan áttört a jobb szellőzés érdekében
  • Nike Sport kiadás

Apple Nike Sport

Nike sport óraszíj speciális anyagból készül - rendkívül praktikus lyukacsosan áttört fluorelasztomerből, amely jobb szellőzést biztosít. Emellett strapabíró, rendkívül erős és meglepően lágy anyag. Sima tömör anyaga körbefonja a csuklódat, és olyan gyengéden illeszkedik a bőrödhöz, hogy szinte észre sem veszed. Az újszerű rögzítőpeckes csat tovább növeli a magas szintű kényelmet.

 

Paraméterek

Kód:  JA063b3f
Termékszám:  MQ2T2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05