Oldal frissítése

Apple MagSafe Power Adapter 85W for MacBook Pro

4,9 37 értékelés
29 990 Ft

Apple MagSafe Power Adapter 85W for MacBook Pro

MagSafe 2

Nagy teljesítményű Apple MagSafe Power Adapter 85W hálózati adapter

Ha MacBook Pro-tulajdonos vagy, hasznos lehet számodra a MacBook Pro Apple MagSafe Power Adapter 85W adapter. Akár 85 W teljesítményt is biztosít. Mágneses csatlakozással rendelkezik, így ha valaki véletlenül megbotlik a vezetékben, a laptop vagy a csatlakozók nem károsodnak, egyszerűen szétválnak, és a MacBook Pro biztonságosan a helyén marad. Ennek a mágneses csatlakozás további előnye, hogy a kábelek nem kopnak el nem kívánt módon. Ráadásul a MacBook Pro Apple MagSafe Power Adapter 85W hálózati adaptert gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatod a MacBookodhoz.

Apple MagSafe Power Adapter 85W

LED

Töltési állapotjelzés

Nem kell kinyitnod a MacBookodat, hogy ellenőrizhesd az akkumulátor töltöttségi szintjét. A MacBook Pro Apple MagSafe Power Adapter 85W hálózati adapter LED-es kijelzővel rendelkezik, amely mindig jelzi, hogy a készülék még töltés alatt van-e, vagy már teljesen feltöltődött. Ha narancssárgán világít, a MacBook még mindig töltődik. A jelzőfény zöldre váltása a teljes töltöttséget jelzi.

Apple MagSafe Power Adapter 85W

Kényelem

Villámgyors töltés bárhol útközben

Üzleti vagy magánútjaid során értékelni fogod a lehetőséget, hogy a kábelt az adapter köré tekerheted, amely a töltőt rendkívül hordozhatóvá és ezáltal utazáshoz kényelmessé teszi. A MacBook Pro Apple MagSafe Power Adapter 85 W hálózati adapter mindig tölti a lítium-polimer akkumulátort, függetlenül attól, hogy a MacBook be van-e kapcsolva, alvó üzemmódban van-e, vagy ha úgy döntesz, hogy közvetlenül a hálózatról veszed az áramot.

Kompatibilitás

Alkalmas

Mac modellekhez:
MacBook Pro (15 vagy 17 hüvelykes)

Paraméterek

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Laptop csatlakozó MagSafe

Tulajdonságok

Gyári/utángyártott Gyári
Töltő típusa Hálózati

Méret & súly

Tömeg 700 g

Notebook márka

Notebook márka Apple
Notebook sorozat MacBook
Notebook modell Pro
Kód:  NL321m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  mc556z/b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05