Oldal frissítése

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W MacBook Air

4,9 44 értékelés
34 990 Ft

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W MacBook Air

MagSafe 2

Apple MagSafe 2 45W hálózati adapter

Ha MacBook Air-tulajdonos vagy, praktikus lehet a MacBook Air Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W töltőadapter. Akár 45 W teljesítményt is biztosít. Mágneses csatlakozással rendelkezik, így ha valaki véletlenül megbotlik a vezetékben, a laptop vagy a csatlakozók nem sérülnek, egyszerűen szétválnak, a MacBook pedig biztonságosan a helyén marad. Ennek a mágneses csatlakozás további előnye, hogy a kábelek nem kopnak el nem kívánt módon. Ráadásul az MacBook Air Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W csatlakoztatása a MacBookhoz gyors és biztonságos.

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W

LED

Töltési állapotjelzés

Nem kell kinyitnod a MacBookodat, hogy ellenőrizhesd az akkumulátor töltöttségi szintjét. A MacBook Air Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W töltőadapter LED-es kijelzővel rendelkezik, amely mindig jelzi, hogy a készülék még töltés alatt van-e, vagy már teljesen feltöltődött. Ha narancssárgán világít, a MacBook még mindig töltődik. A jelzőfény zöldre váltása a teljes töltöttséget jelzi.

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W

Kényelem

Villámgyors töltés bárhol útközben

Üzleti vagy magánútjaid során értékelni fogod a lehetőséget, hogy a kábelt az adapter köré tekerheted, amely a töltőt rendkívül hordozhatóvá és ezáltal utazáshoz kényelmessé teszi. A MacBook Air Apple MagSafe 2 Adapter 45 W töltőadapter mindig tölti a lítium-polimer akkumulátort, függetlenül attól, hogy a MacBook be van-e kapcsolva vagy alvó üzemmódban van-e, vagy ha közvetlenül a hálózatról veszed az áramot.

Kompatibilitás

Alkalmas

Mac modellekhez:
MacBook Air (13 hüvelyk, 2015 eleje - 2017)
MacBook Air (11 hüvelyk, 2015 eleje)

Paraméterek

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 1 ×
Laptop csatlakozó MagSafe

Tulajdonságok

Gyári/utángyártott Gyári
Töltő típusa Hálózati

Kábel

Kábel teljes hossza 1,8 m

Notebook márka

Notebook márka Apple
Notebook sorozat MacBook
Notebook modell AIR
Kód:  NL321r2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MD592Z/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20