Oldal frissítése

Apple iPhone SE mobiltelefon tok, éjkék

4,4 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Apple iPhone SE mobiltelefon tok, éjkék

Kényeztesse kiváló telefonját a legjobb gondoskodással a világon. Ez a márkás luxus bőrtok megbízható védelmet nyújt,  és praktikus kiegészítő is egyben. Tökéletesen illeszkedik a készülékre, és csak a fontos gomboknak hagy kivágott helyet.

Fő előnyei

  • Bőr kivitelezés
  • Speciális technikával festették be
  • Csúcsminőségű bőr

Megbízható bőrtok az iPhone tervezőitől

A tok kiemeli a telefon vonalait, ráadásul a kényelmes és nagyszerűen kivitelezett bőr felületnek köszönhetően kiválóan tart. A finom mikroszálas belső bélés segít megvédeni iPhone-ját. A közvetlenül a bőrbe juttatott festék mélyen behatolt a felszín alá. Élvezze a valódi minőséget - minőség, amelynek alma alakú szimbóluma többet képvisel, mint bármi más a világon. Szerezzen telefonjának örömet ezzel a tokkal, amelyet pont neki találtak ki.

Kód:  RI052c
Termékszám:  MMHG2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10