Oldal frissítése

Apple iPhone 6s Plus Saddle Brown Case

4,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple iPhone 6s Plus Saddle Brown Case

 

Biztosítsd a legjobb védelmet a legjobb telefon számára! A márkás és luxus minőségű Apple iPhone 6s Plus Case megbízható védelmet nyújt a telefon számára, és praktikus kiegészítőként is funkcionál. Tökéletesen illeszkedik a készülékedhez, és csak a fontos gombok számára hagy extra helyet. 

Bőrtok az iPhone tervezőitől

A tok kihangsúlyozza a mobiltelefon megjelenését, és a komfortos és remekül kidolgozott bőrfelületének köszönhetően jól tart. A belső bélés mikroszálas anyagból készült, és segít megvédeni az iPhone-t. És mivel a festéket közvetlenül a bőrbe applikálják, a szín a külső oldalán mélyen a felszín alá kerül. Élvezd ezt a kiváló minőséget - a minőséget, amit az alma logó is képvisel. Kényeztesd a mobiltelefonodat ezzel a tokkal, amely kizárólag neki készült! 

 
Kód:  RI050a7b
Termékszám:  MKXC2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15