Oldal frissítése

Apple HomePod mini űrszürke

4,8 667 értékelés
53 890 Ft

Apple HomePod mini űrszürke

Örömmel mutatjuk be az Apple HomePod mini intelligens hangszórót, amely megkönnyíti az egész okos otthon vezérlését az Apple HomeKit platform alapján. És természetesen kedvenc zenéid is hallgathatod rajta, vagy kommunikálhatsz otthonod egész területén, ha minden szobához vásárolsz egy HomePod minit. Tulajdonképpen ára meglepően alacsonyazApple branden belül.

Pontos design

Első pillantásra az Apple HomePod mini alumínium kialakításával és speciális szövetrétegével nyűgöz le. A HomePod Mini tetején található a Play és Pause gomb, a hangerő-szabályozás, és amikor a Siri hangsegéd be van kapcsolva, a felső rész színt vált. Így könnyen tudhatod, hogy Siri várja hangutasításaid.

Az asztroszürke Apple HomePod mini legfőbb jellemzői

  • Intelligens otthoni hangszóró
  • Az Apple HomeKit platform átfogó vezérlése
  • A Siri Assistant felismeri a hangot, és minden felhasználónak felajánlja saját funkcióit
  • Rendkívül jó minőségű hangkimenet kis mérete ellenére
  • Multiroom mód ugyanazon hang lejátszásához az otthon minden helyiségében

A hangzás, amelybe beleszeretsz

Az Apple HomePod mini intelligens hangszóró zavartalan működéséről az Apple S5 saját chipje felel, amely másodpercenként 180-szor elemzi a lejátszott zenét. A hangzást szélessávú hangszóró biztosítja, a basszus részt pedig passzív rezonátor pár szolgálja ki. A konstrukció úgy került kialakításra, hogy az Apple HomePod minihangszóróegyenletesen terjedjen minden irányban. Az Apple azonban elvárja, hogy több eszközt vásárolj otthonodba, és ha közel helyezed őket egymáshoz, minőségi hangzást kapsz sztereó minőségben.

Apple HomePod mini különlegességekkel

Az Apple HomePod mini az Intercom nevű funkciót is magában foglalja. Miről is szól ez? Például egyszerűen telefonon felhívja az egész háztartás lakóit anélkül, hogy a külön szobákba kellene menned, mint egy egyszerű otthoni rádió. A másik érdekes tulajdonság az automatikus hangfelismerés. A Siri felismeri az egyesfelhasználókatanélkül,hogy valahol felhasználói fiókot kellene váltania. Az AppleMusic és az Apple Podcasts mellett az iHeart Radio-t, a Radio.com-ot illetve a TuneIn rádiót is hallgathatod, és remélhetőleg a jövőben más platformokkal is találkozhatsz.

Egyszerű kapcsolat az Apple termékeivel

Az Apple HomePod mini remekül integrálódik az összes Apple termékbe. Ennek köszönhetően azonnal elérhető mind az iPhone, mind az iPad számára.

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Hangsegéd

Tulajdonságok

Szín Szürke

Hang/Audio

Támogatott zenei alkalmazások Apple Music

Méret & súly

Szélesség 97,9 cm
Magasság 84,3 cm
Mélység 97,9 cm
Tömeg 300 g
Kód:  JA041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MY5G2D/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05