Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Airtag 4 db

4,8 664 értékelés
44 190 Ft

Apple Airtag 4 db

 

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a kiválasztott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük Veleda kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Jogodban áll indok nélkül elállni az előrendeléstől.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált uniós ország vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz, melynek vonatkozó része ide kattintva érhető el.

Apple AirTag

Helymeghatározó chip a fontos kiegészítőkhöz

Végre itt van a várva várt eszköz. Igen, az Apple AirTag-ről van szó. Ez egy egy speciális chip, amely megvédi az eltűnés elől a legkedvesebb értékeidet, például a pénztárcádat, táskádat vagy kulcsaidat. Ha pedig ezek a tárgyak eltűnnének valahová, azonnal megtalálhatod őket az Apple AirTag segítségével.

Működése a gyakorlatban

Csak küldd el a hangjelzést, amikor keresed.

Az Apple AirTag teljes mértékben megfelel az IP67 szabványnak és a 31,9 mm átmérője mellett cserélhető CR2032 gombelemmel működtethető. Üzemideje egyébként meghaladja a 12 hónapot. Ezek azok a paraméterek, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyakorlatban az AirTag teljesen megbízhatóan működhessen. Ha elveszítenél például egy AirTag-gel felszerelt hátizsákot, akkor a Find My szolgáltatás segítségével villámgyorsan megtalálhatod azt. Nyugodtan akár a város másik oldaláról is. Minden olyan közeli iPhone, iPad vagy MacBook a segítségedre lesz, amely közel helyezkedik el az AirTag-hez.A személyes adatok védelme ugyanakkor tökéletesen biztosítva van.

Kiegészítők

Tartozékok az Apple AirTag-hez.

Az AirTag tökéletes, szórakoztató használatához el kell helyezni például egy bőr kulcstartóba, különféle színű pántokkal vagy egy pánttal ellátott kulcstartóba. Kiegészítők széles választéka áll majd rendelkezésünkre az Apple-től és a Belkin-től egyaránt.

AirTag

Pozíció

Az AirTag megtalálható a térképen.

A tulajdonosán kívül senki sem férhet hozzá az Apple AirTag helyéhez. Az "elveszett eszköz" üzemmódra váltás után azonban az AirTag megjelenítheti az elérhetőségeidet a megtaláló számára.

AirTag

Apple U1

Helymeghatározó chip a pontos kereséshez

Kompatibilis iPhone-nal (11 és újabb) használhatod a pontos keresési funkciót, így rendkívül pontos helymeghatározást hajthatsz végre.

AirTag

Kompatibilitás

Az AirTag támogatja az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeket.

Az AirTag megtalálásához alapértelmezés szerint csak a Bluetooth technológia szükséges. Ha azonban rendkívül pontos keresésre van szükség, akkor a speciális U1 chip lép működésbe, amely a 11-es sorozat óta megtalálható az iPhone készülékekben.

Az Apple AirTag specifikációi

Méretei: 31,9 × 31,9 × 8 mm
Súly: 11 g
Akkumulátor: CR2032
Kompatibilitás: Összes iPhone és iPod touch modell iOS 14.5 vagy újabb rendszerrel, összes iPad iPadOS 14.5 és újabb rendszerrel
Kompatibilitás a pontos keresés funkcióhoz: iPhone 11 és újabb (az U1 chip szükséges az irány és a távolság megjelenítéséhez)


Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS

Tulajdonságok

Funkciók Hely meghatározása, Eszközkeresés, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés
Védettségi fokozat IP67

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS

Akkumulátor

Típus CR2032
Üzemidő 12 hónap

Méretek

Szélesség 31,9 mm
Mélység 8 mm
Magasság 31,9 mm
Tömeg 11 g
Kód:  JA065b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MX542ZY/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15